Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

супер е мн е разнообразно и през цялото време очакваш какво ще последва, иначе като звук не мисля че перфектно в смисъл че си личи как е правено ама то как да избягаш от компютърното звучене де :) , но определено е очебиен майсторлъка ти и китара и композиция напрао супер

Отговорено

Хареса ми като Композиция и Изсвирване!

Китариста наистина си разбира от Работата :)

Барабаните не ми харесват как звучат.

Като за Демо е добре.

Отговорено

Благодаря ви много за мненията!!!

Китарата е записвана с Marshall VS80 8240 и SM57. Грешката ми беше, че поставих микрофона много близо до говорителя. Като софтуеър - Samplitude.

Отговорено

Уви, няма как да го чуя, щото ми е забранен досъпът . Има ли друго място, откъдето да го издърпам?

:happy:

Отговорено (Редактирано)

Въййййй майки ебе направо!!!

Малко талашитен звука,може и това да е търсено като звук де...., като свирня ме разката от всякъде.много идейно!!!Шъснайси му слагам

:guitar:

Имаше една банда едно време Електрик шок малко ми наподоби звука....или се бъркам

Редактирано от jFog
Отговорено

Ултра парче!!!

Имай предвид, 4е слушам тараби и бичкии и съм адски предубенем към хеви - прогресив неща :headbang:)

Поздравления!

Поздравления!

Поздравления!

Отговорено
Едно демо, което май е най-тежкото нещо, което ми е хрумвало.

Да бе .. що няма таквиз дет метали да еба... :headbang::) Сите можещи са по хейвито

• 2 weeks later...
Отговорено

'Па не си сбъркал, че си го пуснал, да ти кажа!!! :rolleyes:

Ей тоя Делян бе - да се омъжиш почти за него :unsure:

Отговорено (Редактирано)

Поздрави за новия аранжимент и за новата хардуерна придобивка дала възможност за осъществяването на софтуерната реализация :rolleyes: ...сега се радвам на "продукта"..туй то :guitar:

Редактирано от Ivan
Отговорено
Много, много ви благодаря за мненията!!!

Пускам и една Unplugged вариация на "Delivery - My Anger (Acoustic)".

Пак трябва да пишем 6-ци .... ама не, тоя път мислим да те питам кога мога да дойда да ме изпиташ ....:P Човече нямам търпение да чуя още неща от тебе!!!!! :rolleyes::unsure:B) Звука е убийствен бе .... ще трябва веднага да си казваш всичко.С какво е записвано , как е обработвано ... и нищо няма да криеш щото ше стане лошо.Още веднъж браво !!!!