Steve_Vai Отговорено Март 22, 2005 Share Отговорено Март 22, 2005 Деляне Само кажи с какво си записвал - ефекти, софт,...хард( :green: )... Много впечатляващо! :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 22, 2005 Share Отговорено Март 22, 2005 супер е мн е разнообразно и през цялото време очакваш какво ще последва, иначе като звук не мисля че перфектно в смисъл че си личи как е правено ама то как да избягаш от компютърното звучене де , но определено е очебиен майсторлъка ти и китара и композиция напрао супер Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Март 23, 2005 Share Отговорено Март 23, 2005 Хареса ми като Композиция и Изсвирване! Китариста наистина си разбира от Работата Барабаните не ми харесват как звучат. Като за Демо е добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Март 23, 2005 Автор Share Отговорено Март 23, 2005 Благодаря ви много за мненията!!! Китарата е записвана с Marshall VS80 8240 и SM57. Грешката ми беше, че поставих микрофона много близо до говорителя. Като софтуеър - Samplitude. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Март 23, 2005 Share Отговорено Март 23, 2005 Уви, няма как да го чуя, щото ми е забранен досъпът . Има ли друго място, откъдето да го издърпам? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Март 23, 2005 Share Отговорено Март 23, 2005 бахти от вчера това парче го слушах поне 15-20 пъти кърти от всякаде страшно яко и страшно професионално е изсвирено Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Март 24, 2005 Share Отговорено Март 24, 2005 А бре Деляне не тъ лий срам бе мръсник как можеш да правиш такива яки неща..заради такива като теб ша стана блусар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 27, 2005 Share Отговорено Март 27, 2005 (Редактирано) Въййййй майки ебе направо!!! Малко талашитен звука,може и това да е търсено като звук де...., като свирня ме разката от всякъде.много идейно!!!Шъснайси му слагам :guitar: Имаше една банда едно време Електрик шок малко ми наподоби звука....или се бъркам Редактирано Март 27, 2005 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
minddwell Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Ултра парче!!! Имай предвид, 4е слушам тараби и бичкии и съм адски предубенем към хеви - прогресив неща ) Поздравления! Поздравления! Поздравления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Едно демо, което май е най-тежкото нещо, което ми е хрумвало. Да бе .. що няма таквиз дет метали да еба... Сите можещи са по хейвито Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boogerman Отговорено Април 1, 2005 Share Отговорено Април 1, 2005 ЖЕСТОКО!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Април 12, 2005 Автор Share Отговорено Април 12, 2005 Много, много ви благодаря за мненията!!! Пускам и една Unplugged вариация на "Delivery - My Anger (Acoustic)". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Април 12, 2005 Share Отговорено Април 12, 2005 'Па не си сбъркал, че си го пуснал, да ти кажа!!! Ей тоя Делян бе - да се омъжиш почти за него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan Отговорено Април 12, 2005 Share Отговорено Април 12, 2005 (Редактирано) Поздрави за новия аранжимент и за новата хардуерна придобивка дала възможност за осъществяването на софтуерната реализация ...сега се радвам на "продукта"..туй то :guitar: Редактирано Април 12, 2005 от Ivan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Април 13, 2005 Share Отговорено Април 13, 2005 Много, много ви благодаря за мненията!!! Пускам и една Unplugged вариация на "Delivery - My Anger (Acoustic)". Пак трябва да пишем 6-ци .... ама не, тоя път мислим да те питам кога мога да дойда да ме изпиташ .... Човече нямам търпение да чуя още неща от тебе!!!!! Звука е убийствен бе .... ще трябва веднага да си казваш всичко.С какво е записвано , как е обработвано ... и нищо няма да криеш щото ше стане лошо.Още веднъж браво !!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts