Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Не знам дали не повтарям някоя тема, ама за колко време се научихте да свирите на таз китарка?Не става въпрос за усъвършенстването(ба* сложната дума) дето е всеки ден, а за основните неща, по-важните. :guitar:

• Отговори 38
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

основните неща, ако някой ти ги покаже как се правят и те следи дали не ги сговняваш, сигурно ще ги схванеш за 1-2 месеца :D

а ако не - не се притеснявай, всеки си има свое темпо и всеки учи по свой уникален начин :metalist:

Отговорено

Дотук 18 години, с тенденция още десетина пъти по толкоз :godbless:

Според мен е невъзможно един уважаващ себе си музикант в един момент проста да реши, че е достатъчно добър...

Отговорено

за 1 месец научих нотите, после за 1 година се научих да не ги ползвам и сега се опитвам да направя нещо с това което ми е останало :dance:

Отговорено (Редактирано)

^Хаха аз па ноти немам и намерение да уча :dance: мързееееел съм. Мисля да си го карам по лесния начин, верно че с нотите има повече възможности ама... голяма китаристка едва ли ще излезе от мене с тва на раменете ми.

Редактирано от MDFk
Отговорено
за 1 месец научих нотите, после за 1 година се научих да не ги ползвам и сега се опитвам да направя нещо с това което ми е останало :D

:D ,много добре казано.. :green: :D

Отговорено

Аз нотите и досега не съм ги научил,ама това не ме притеснява

така че си свиря до дупка с това което знам. :D

Но дали това е най-важното :D

Свирене да има :D :guitar: :D

Отговорено

Всеки си има различен критерий.

При мен е - сменяш 10 кожи на пръстите на ръцете - и вече значи че можеш да вържеш два акорда :headbang:

А иначе го дай по весело - когато околните престанат да ти правят физиономии когато свириш значи си вече напреднала

Ама всъщност що требе да ти пука от околните :):)