zombie_ Публикувано Ноември 18, 2006 Публикувано Ноември 18, 2006 Не знам дали не повтарям някоя тема, ама за колко време се научихте да свирите на таз китарка?Не става въпрос за усъвършенстването(ба* сложната дума) дето е всеки ден, а за основните неща, по-важните. :guitar: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 все още продължава този тегав процес.... Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 Други пък се се каним да започнем Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 Край си нема байка Почваш кога почнеш, и си продължаваш до умирането Цитирай
npace Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 основните неща, ако някой ти ги покаже как се правят и те следи дали не ги сговняваш, сигурно ще ги схванеш за 1-2 месеца а ако не - не се притеснявай, всеки си има свое темпо и всеки учи по свой уникален начин Цитирай
shadow Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 Досега 10 години , пък колко още ще продължава не знам. Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 Вечно.............................................. Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Дотук 18 години, с тенденция още десетина пъти по толкоз Според мен е невъзможно един уважаващ себе си музикант в един момент проста да реши, че е достатъчно добър... Цитирай
PRIMO Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 за 1 месец научих нотите, после за 1 година се научих да не ги ползвам и сега се опитвам да направя нещо с това което ми е останало Цитирай
zombie_ Отговорено Ноември 19, 2006 Автор Отговорено Ноември 19, 2006 (Редактирано) ^Хаха аз па ноти немам и намерение да уча мързееееел съм. Мисля да си го карам по лесния начин, верно че с нотите има повече възможности ама... голяма китаристка едва ли ще излезе от мене с тва на раменете ми. Редактирано Ноември 19, 2006 от MDFk Цитирай
metalmaniak Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Тва е до гроб, бате. Пък и едно е да свириш на китара, друго да си музикант(.орг ) Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 за 1 месец научих нотите, после за 1 година се научих да не ги ползвам и сега се опитвам да направя нещо с това което ми е останало ,много добре казано.. :green: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Ооооооо не не това е едно от нещата които научаване немат...... Просто......Освояване до известна степен има..... научаване........никога :D Цитирай
shadow Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Аз нотите и досега не съм ги научил,ама това не ме притеснява така че си свиря до дупка с това което знам. Но дали това е най-важното Свирене да има :guitar: Цитирай
Mickey von Bastard Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 Всеки си има различен критерий. При мен е - сменяш 10 кожи на пръстите на ръцете - и вече значи че можеш да вържеш два акорда А иначе го дай по весело - когато околните престанат да ти правят физиономии когато свириш значи си вече напреднала Ама всъщност що требе да ти пука от околните Цитирай
Recommended Posts