Dead Публикувано Февруари 12, 2005 Публикувано Февруари 12, 2005 (Редактирано) Тъй като не свиря отдавна на китара и не съм много навътре, искам да ви питам за нещо, с което не мога да се справя сам. Може да се каже, че си треснах китарата без да искам и сега звукът е някак заглъхнал и по-лош. Преди това също е получавала неумишлени удари, но явно с последния съм я довършил. Та къде да я влача да я отворят/поправят/настройват и така нататък? Ще съм изключително признат и благодарен, ако можете да помогнете! Благодаря! Редактирано Февруари 12, 2005 от Dead Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Може да ти звучи смешно, но като разбирам как си се отнасял към инструмента, предполагам не е много ценен - български Орфей или Кремона, а? Може някой от адаптерите да се е откачил ( :green: ) и да е "паднал" навътре .... Потърси близо до подлеза Сердика от страната към Халите търговското комплексче "Трапезица 6" и там, в музикален магазин JAM, попитай лицето-собственик Капъша за неговия приятел Венци - този човек може всичко и твоят проблем ще му е като детска игра. Успех! Цитирай
Rimo Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 аз знам , че в Асеновград има мноо добър майстор дето оправя китари , ама незнам точни координати Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 аз знам , че в Асеновград има мноо добър майстор дето оправя китари , ама незнам точни координати аз го знам ама не ти го препоръчвам този майстор Прави ми баса 1 година чешит човек... странен е ... НО!......... ако искаш мога да ти дам телефон, на който едва ли ще успееш да се свържиш от първия път. Техните се казват, че го няма ;( странна работа Цитирай
Dead Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 Може да ти звучи смешно, но като разбирам как си се отнасял към инструмента, предполагам не е много ценен - български Орфей или Кремона, а? Може някой от адаптерите да се е откачил ( :green: ) и да е "паднал" навътре .... Потърси близо до подлеза Сердика от страната към Халите търговското комплексче "Трапезица 6" и там, в музикален магазин JAM, попитай лицето-собственик Капъша за неговия приятел Венци - този човек може всичко и твоят проблем ще му е като детска игра. Успех! Много благодаря приятелю, непременно ще ида при твоя човек! Иначе китарата е Stagg и май не е много добра, но както казах аз свиря от скоро. И не съм толкова лекомислен, че да се отнасям несериозно с какъвто и да било инструмент. Просто веднъж брат ми като дрънка я удари в някой ръб, друг път аз и така, предполагам на всеки се случва понякога. А и двама музиканта на един инструмент означава двойно повече фалове и удари... Иначе за пръв път ми се случи да я изпусна върху коляното си, и освен тя и то не беше много в ред... П.П. Изключително благодаря за инфото! Цитирай
Recommended Posts