ultramega Публикувано Ноември 15, 2006 Публикувано Ноември 15, 2006 ето нещо от мен : http://www.esnips.com/doc/e76c85c2-5df5-45...92730d/easy.mp3 бих се радвал на коментар Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 Прилича ми на музика от филм, като цяло е релаксиращо парче. Харесва ми. Цитирай
fragile Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 много ми допадна на коя програмака си го правил Цитирай
ultramega Отговорено Декември 5, 2006 Автор Отговорено Декември 5, 2006 много ми допадна на коя програмака си го правил FL Studio 6 Цитирай
ronia Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Приятно парче и с много интересно развитие. Малко синтетично звучат барабанките и някои от клавирните бленди, но това не ми попречи да се наслаждавам на замисъла, който си вложил! Други неща няма ли да пуснеш? Цитирай
ultramega Отговорено Декември 14, 2006 Автор Отговорено Декември 14, 2006 Приятно парче и с много интересно развитие. Малко синтетично звучат барабанките и някои от клавирните бленди, но това не ми попречи да се наслаждавам на замисъла, който си вложил! Други неща няма ли да пуснеш? благодаря ти! ето едни които съм поствал преди време ПАРЧЕ 1 ПАРЧЕ 2 и едно което не съм: ПАРЧЕ 3 Цитирай
Recommended Posts