ionicle Публикувано Ноември 14, 2006 Публикувано Ноември 14, 2006 здрасти, мили мои дечица, преди няколко дена получих китарката ми BC Rich M7 Mick Thompson, но тъи като съм чисто нов в тая сфера, а именно на сфиренето, бихте ли ми обяснили накратко от какфо точно имам нужда за да започна? в смисъл, освен китарката, ми трябва и amp, и колони нали? а освен тях? а да, и какъф amp бихте ми препоръчали до около 600 лева някъде, макар че честно казано съм хвърлил око на Mesa Dual Rectifier, ама е около 1100 USD... Искам нещо което наистина да ме грабне като звук... какфи струни ще ми трябват за китарката? size? какфа е разликата между размерите и за какфо се използват по дебелите и по тънките струни? къде се намира xxxx във софия? а също така приемам коментари относно китарката: http://oioi.hit.bg/i.jpg
AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 (Редактирано) ВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ Редактирано Ноември 14, 2006 от AFTER-THE-RAIN
PRIMO Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 (Редактирано) Ако това ти е първата китара не ми се мисли след 5 години какво ще имаш п.с. "Мили мои дечица" - wtf ? :wow: Редактирано Ноември 14, 2006 от PRIMO
DJ SKRATCH Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Тук за магазините, а за струните в магазина за който питаш има супер яки продавачи, те ще те насочат по добре.
ionicle Отговорено Ноември 14, 2006 Автор Отговорено Ноември 14, 2006 чесно казано ми са иска още сега да имам еи това зверче http://cradleoffilth.com/Chambers/paul/chambers_paul.html и ниакоя 8 струнка и да бича с геометричната психария на Meshuggah
ionicle Отговорено Ноември 14, 2006 Автор Отговорено Ноември 14, 2006 а дали ще мога да ползвам слушалки вместо колони: Sennheiser HD650 Specifications Impedance @ 1kHz: 300 Cord Length: 10 ft. Detachable Cable: Yes Cord Type: Straight Y Coupler Size: Large Driver Type: Dynamic Ear Coupler Type: Full-Size Acoustic Seal: Open Connector Type: 1/4" with 1/8" adaptor Weight: 9.2
alexthegreat Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Приятелю Ionicle, честно казано ми напомняш на първокласник в сладкарница в голямото междучасие..."искам това и това...и това също"... Хубаво, взел си си вероятно добра китара...ама спри вече да я размахваш наляво надясно...от 15 твои поста в 60 % от тях гледаме снимката и'. По добре прочети из фурума..има теми и за слушалки, и за ампове, и за струни, и за почти всичко. Пък тогава ако не се справиш...питай пак...или просто грабвай кредитната карта на тате и беж в Динакорд или където си харесаш....и вземай наред...все нещо ще ти свърши работа. Нищо лично. Извинявай. А..щях да забравя...първи си вземи една нова клавиатура (за PC, де), че на тази нещо "Ф"-то ти се повтаря няколко пъти май.
ionicle Отговорено Ноември 14, 2006 Автор Отговорено Ноември 14, 2006 може и така да звучи, но това си е моя стил и аз няма да го променя за да се вмествам в стереотипи на поведение - за мен това е истинската сфобода нямам кредитна карта и не ползвам чужди такифа - парите са си мои
Sieger Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Aз бих ти препоръчал направо Triple Rect-o да си купиш... "size" на струни незнам... примерно може M,L да вземеш но напоследък и XL също са на мода... За струните За струните 2 За стуните 3 Всички тези теми можеш да намериш с ВЪЛШЕБНИЯ инструмент "търсене" горе в дясно бутона след "ПОМОЩ" По същия начин можеш да потърсиш всичко останало което те интересува, почти сигурен съм че не си убеден в новаторството на въпросите си Успех
Jeff Beck Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 (Редактирано) Съжелявам, малко офф ама имаме и буквата "В" В нашия език. Не се заяждам, но неможе да се пише мили дечица а баткото не е чувал за В. Освен ако това не му е запазена марка или де да знам какво Редактирано Ноември 15, 2006 от Jeff Beck
MDFk Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 Търсачката е безценен ресурс. Ползвай я, има десетки теми като за теб. Затварям.
Recommended Posts