assoass Публикувано Февруари 10, 2005 Публикувано Февруари 10, 2005 Ето едно парче на най-старата ми(уж сериозна) и любима група KOFTI WEATHER! Много си я любя, ей! Бехме малки-16 годишни метълисти и ходехме в черни щампирани тениски....Колко бързо минаха 3 години..., а вече се навърта и четвъртата..... клик Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Бива, даже рифът не е лош, но това соло е прекалено дълго и малко изнервя. Значи и ти си бил стар металяга Кога ще има концерт на групата ? Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 А какви са вашите бъдещи творчески планове? Цитирай
assoass Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 :inlove: Тая група се разтури много отдавана, а Мизерниче, бъдещите планове са до ти дойдем на гости в Пловдив!!! И пак Юруш на Альошата!!!! :green: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 айде деидвайте!ще се разбием! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Има 6 други тепета, що само на Альошата? :green: Елате повече! Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 - Нео. - Кажи пич... ................................ - Ко ми кажеш оше веднъж Ай Нийд ю ща пребия... Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 - Кво се дзвериш ма, шти набия Матрицата в дупарата... ------------------------------- Не мога...простотията ме завлича...тресе ме....води ме....към тъмната страна...... АААРГХХГХРХХХХ. Цитирай
Recommended Posts