Angry Samoan Публикувано Февруари 10, 2005 Публикувано Февруари 10, 2005 Интерсува ме някой от вас дали е ползвал ли е този ефект и какви впечатления има от него. Доколкото знам Eddie Van Halen ползва MXR Phase EVH 90, на който в голяма степен се дължи и неговият легендарен Lead Sound. Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Аз съм се сблъсквал с Phase 90 ( също толкова легендарен)... но не и с Phase 100 Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Аз съм се сблъсквал с Phase 90 ( също толкова легендарен)... но не и с Phase 100 Кажи тогава какви са ти впеатленията от него. Редактирано Февруари 10, 2005 от Angry Samoan Цитирай
TONY Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 ИМАМ ГО - СУПЕР Е ! ! ! METALLICA ГО ПОЛЗВАТ НОН СТОП ! ! ! Цитирай
Angry Samoan Отговорено Февруари 14, 2005 Автор Отговорено Февруари 14, 2005 ИМАМ ГО - СУПЕР Е ! ! !METALLICA ГО ПОЛЗВАТ НОН СТОП ! ! ! Кажи нещо по-подробно за него, какъв звук вади. В комбинация с какви други ефекти го ползваш ? Къде може да се намери в BG? Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Ами той феизъра върти звука .... няква далавера с "pitch"-a прави и се чува все едно завихря ... някво странно и аз не знам какво точно прави със звука ... знам само 4е тва е наи-известния ефект на MXR които просто за инфо са дъщерна на Dunlop ... тоест Dunlop и MXR си е едно и също. Цитирай
Recommended Posts