mupcku Публикувано Ноември 11, 2006 Публикувано Ноември 11, 2006 Кое, как и къде?Току що си взех чисто нов миксер, хора кажете къде трябва да влезне кабела в аудиокартата и къде трябва да влезе кабела в самия миксер?Благодаря ви много...! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 Снимай и на двата уреда всички "дупки", покажи снимките и ние ще ти оградим верните отговори! Смятам, че така е най-лесно Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 11, 2006 Автор Отговорено Ноември 11, 2006 http://www.behringer.com//802/802_big.jpg - пултчето а картата е най-обикновенна PCI 4 Channels входовете са : 1.Game 2.Speakers 3.Microphone 4.Line in 5.Rear Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 11, 2006 Автор Отговорено Ноември 11, 2006 Имам най-обикновен микрофон-Lamar със изход-ЖАК и синтезатор: Roland E-16!ЩЕ СЪМ ВИ АДСКИ БЛАГОДАРЕН ако ми кажете как и къде да свържа ми квофона и синтезатора за да направя няколко демо записа.10х предварително! Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 11, 2006 Автор Отговорено Ноември 11, 2006 Ами....ще отговори ли някой все пак? Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 11, 2006 Автор Отговорено Ноември 11, 2006 айде бе хора, кво стана бре????? Цитирай
fluti Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 (Редактирано) Ами така като гледам, трябва да прекараш един кабел от някой от изходите на миксера (горе вдясно - имаш жакове за слушалки, за монитори и за крайния микс) и да го включиш в Line In на аудиокартата. Ще ти трябва кабел с два големи моно жака от единия край за миксера (ляв и десен канал - последната секция горе вдясно, под логото на Берингер) и малък стерео жак от другия край - за звуковата карта. Би могъл да ползваш и изхода за слушалки на първо време - с един кабел с голям и малък стерео жак. Микрофона трябва да включиш в един от първите два входа. Синтезатора - в някой от другите. Няма нищо сложно, просто ти трябват подходящи кабели. Редактирано Ноември 11, 2006 от fluti Цитирай
Da_Fuse Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 По-добре използвай Output-a, Който е за чинчове и малък стерео жак към line in на картата.Червено с червено и другото е черно и съответно към бялото над надписа Output. Цитирай
Da_Fuse Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 А и може ли един въпрос. Ако ен е тайна каква цена плати за този миксер, защото и аз мисля да взимам някакъв скоро и ме интересува. Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 12, 2006 Отговорено Ноември 12, 2006 (Редактирано) Пулт OUTPUT (червен и бял чинч) -> Звукова Карта LINE-IN Звукова Карта SPEAKERS -> Пулт INPUT (червен и бял чинч) Пулт CTRL ROOM OUT (два жака) -> Усилвател AUX IN или CD IN Първо слагаш всички врътки на неутрално положение (0). После микрофона го включваш в канал 1 (не на БНТ) и с малкият черен потенциометър (TRIM) на същият канал настройваш силата на звука, така че светодиодите да близват 0-та при много силен звук към микрофона. После ползваш потенциометъра за LEVEL на въпросният канал за да регулираш леко силата, но гледай да не усилваш, а основно да намаляваш ако е нужно. Когато искаш да чуваш микрофона, но преминал през компютъра натискаш CD/Tape to CTRL. Когато искаш да смесиш изхода от компютъра и микрофона натискаш CD/TAPE to MIX (не за запис - само ако искаш да пееш заедно с компютъра, но сигналите да се смесват в пулта, а не софтуерно в компютъра). Ще трябва да се позанимаваш малко докато разбереш кое/какво/защо - няма как пс. А - да - синтезатора пробвай да го включиш в 3/4и канал, при мен така бачкаше с една Yamaha PSR. Редактирано Ноември 12, 2006 от niki123bg Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 12, 2006 Автор Отговорено Ноември 12, 2006 уфффф.....мноо сложен въпрос! Ами аз бях в събота до софия и едва ли не си го взех по спешност ами 163 лева е чисто нов.За 175 лева щях да си взема миксер от същата серия (xenyx) 4 канален, но беше втора употреба и нямаше гаранция, и реших да заложа на сигурното.Не знам от кой град си но в София попринцип цените на тази техника вървят най-нормално....това са нови модели миксери и във сайта на берингер са на същите цени (за Германия - 80 евро, за Англия - 50 паунда)ама само едно ще ти кажа....НЕ БЪРЗАЙ! Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 12, 2006 Автор Отговорено Ноември 12, 2006 Благодаря много на всички!Вие сте адските пичове...още веднъж-Благодаря! Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 12, 2006 Автор Отговорено Ноември 12, 2006 а трябва ли примерн окомпютъра да е изключен като свързвам миксера или обратното или и двете?И големите жакове едни и същи ли са?Имам в предвид тези които се продават в магазините, да не да объркам нещо и да хвърлям кабели след тва! Цитирай
enuffZnuff Отговорено Ноември 12, 2006 Отговорено Ноември 12, 2006 а трябва ли примерн окомпютъра да е изключен като свързвам миксера или обратното или и двете?И големите жакове едни и същи ли са?Имам в предвид тези които се продават в магазините, да не да объркам нещо и да хвърлям кабели след тва! ето прочети тук http://www.wincue.org/pc_recording.php Цитирай
Recommended Posts