Rimo Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 Snowwhite , e ne mojem ! ot kade tia extri Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rimo Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 tova po-malko kitaristi li ni pravi ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Февруари 11, 2005 Share Отговорено Февруари 11, 2005 ако имаш pickguard- тая пластмаса, дето уж пази китарата от перцето, ама в повечето случаи само осира пейзажа провери дали трем-а не ти закача отпред някъде по ръбчетата в пластмасата. тва го имаше някъде на картинка ама нещо не мога да го намеря ся. иначе не става дума за НЪТ ами за СТЪД- тия болтове, дет се държи на тях целия трем. нът е тва горе при главата, дет се залкючват струните на него edit: намерих и картинките http://www.ibanezrules.com/tech/setup/contact.htm where the trem is touching the pickguard, not only squeaking when moved but also keeping the trem from returning to pitch freely, causing more erratic tuning return from a pull-up Абе то моята китара няма пикгард, ама нейсе..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2005 никой от изброените съвети (или несъвети) досега не ми помогна. майната му. няма да са пенсионирам с тоя jackson. :evil: пък от тоя флоъд мога да патентовам системата за преминаване от E в F Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2005 аве опраих го. уж. и болтовете бяха разхлопани, уплътних ги с калчища. заспаха. а ножовете......къса ми се сърцето като си помисля горкия човечец които ги е правил колко е непохватен с една обла пила се опитах да ги пооправя, адски твърд е метала и се едно бръснеш портрета на Ботев на стената. същия резултат. горе долу се поизгледиха, ама има какво да се желае. сега вече не се разстроива толкова при повдигане. само с 12-13 % вече почвам да мразя флойдовете......само да не ми хрумне да си зимам лес пол......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 никой от изброените съвети (или несъвети) досега не ми помогна. майната му.... аве опраих го. уж. и болтовете бяха разхлопани, уплътних ги с калчища. заспаха. Е значи все пак съветите ти помогнаха :twisted: :twisted: Марио Анкона :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bigjav Отговорено Февруари 13, 2005 Share Отговорено Февруари 13, 2005 Нормално е метала да е твърд, тфа да не ти е масло, бе! И хубаво си се сетил да ръгнеш туй онуй на болтовете, съ6то помага. Тиууу, тъкмо 6тях ве4е да ходя до съвета да си подавам молба за смяна на името Аре, пили о6те! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 13, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2005 отивай в съвета :wall: дае...мамаму...защо все при мене нещо не е като хората. пак се разстроива. пак кат го дръпна пак си остава на по високо. радостта беше моментна, ама се оказа че нищо не съм опраил. не е от болтовете - тва е ясно щото станаха камък. а ножовете ме е страх да ги пиля повече да не земе да стане фалшива китарата - нали се пак с някви части от милиметъра ще се измести флойда. ееееее писна ми вече :evil: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Февруари 13, 2005 Share Отговорено Февруари 13, 2005 Ела в Сф за ден-два, ще намерим разрешение на проблема, Чавдаре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 13, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2005 стигнах до извода че причината е в ножовете. даите съвет как да ги изгладя без да ги прееба или без да скъся самия нож, иначе после ще трябва да орпавям и мензурата предполагам. мислех с една бургия и да я увия в финна шкурка и така. с дреклата лека полека. с пилата за метал- малко грубо става сякаш. даите предложения ако някои има опит в отстраняването на дези декекти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 13, 2005 Share Отговорено Февруари 13, 2005 Недей с бургията...Може и да стане малко в повечко, без да се усетиш навреме... Увий шкурката около тънко моливче или нещо подобно и дай на ръка.Бавно е, но нищо красиво не става прекалено бързо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Февруари 14, 2005 Share Отговорено Февруари 14, 2005 аи Чавдаре ако успееш да я упраиш кажи как та и аз да си управя моя Vester че и тои е същата мъстия..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 14, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 14, 2005 абе имам чувствто че някакъв полтъргайст го задържа този флойд. бахти и магиите дет стават тука. иначе е пушка китарата ама Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Февруари 14, 2005 Share Отговорено Февруари 14, 2005 а ве все тряя да има нещо преебано, нема начин просто ако всичко е перфектно - няма да е истинско...... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Февруари 14, 2005 Share Отговорено Февруари 14, 2005 Що не я занесеш на някой майстор, така и така явно не може да се оправи в домашни условия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts