Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано
http://www.bg-sonic.com/members.php?id=285 две парчета от архива /"Сърцето" и "Аквариум"/ правени са преди 4-5 години когато бях млад и зелен... записите не са кой знае какво качество... интересно ми е да коментирате просто музикалните идеи...
Отговорено

дайте някакво мнение... дори и да е негативно ще е нещо...

ама така някък незабелязано и безславно да се изниже...

чудя се да не би това че са "стари работи" в заглавието да е причината за "наплива от мнения"... те са си "стари работи" в главата ми но за вас са нови...

Отговорено

Здравей . чух нещата и ето какво мисля . Първо оставям на страна това че както вероятно си наясно нещата може още да се изчистват по отношение на звук смесване стереофонии и аранжименти както на отделни китарни пасажи така и например в добавяне на синти инструменти - т.е. винаги може да се бутне нещо . Това на което искам да наблегна е че парчета в варианта в който са записани не ми стоят самостойно т.е. звучат като фон на нещо - филм да речем - ти не си уточнил дали става въпрос за филмова или театрална музика - с други думи трябва да помислиш за развитието на нещата -според мен разбира се - ако целта ти е парчетата да са предназначени за самостоятелно слушане . Дали за целта ще има вокална линия или изявено солиращ инструмент вече е твое решение . Просто това е моето неангажиращо мнение .А иначе идеите са интересни а аз като стар фен на Флойд се кефя на всеки в чиято музика се усеща нещо от тях . Надявам се да съм бил полезен . Подкрепям те в това което правиш и ти желая успех . Дерзай ...Цеко :):):)

• 2 weeks later...
Отговорено

между другото ако има някой на който му допадат идеите и иска да пробваме да направим нещо кат групичка да заповяда :headbang:

Отговорено

Много хубави неща, браво. Как си ги оставил да прашасват?!

Особено ми харесаха Аквариум, Натурално, jazz и - разбира се! - Световъртеж :headbang:

Първите две заедно ме подсещат за Кула Шейкър, направо очаквам да чуя вокала да запее.

Отговорено
Много хубави неща, браво. Как си ги оставил да прашасват?!

Особено ми харесаха Аквариум, Натурално, jazz и - разбира се! - Световъртеж :)

Първите две заедно ме подсещат за Кула Шейкър, направо очаквам да чуя вокала да запее.

...това с птичите песни е интересно

Благодарско :happy: