dzodzo Публикувано Ноември 9, 2006 Публикувано Ноември 9, 2006 Ами имам предложение всеки да каже(ако иска де? ) къде, в кой клуб,място за свирене, е изял брадвата,от кого?, защо? та да знаят колегите и да си имат едно наум като си уреждат свирка? Или от кой по точно да се пазят-мошеници секви!!! А БЕ С 2 ДУМИ-КЪДЕ НЯМА ДА СВИРЯ ПОВЕЧЕ Ако пуснете темата,почвам с мнооого прясна история-от снощи! Ну давай Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Ми то в София има 4 клуба бе братле...всичко се знае. А и ако кажеш тука повече няма да свиря и то не остана Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Аз, въпреки че съм Софиянец, искам да отбележа, че София не е България, преди да е започнал някой грандиозен спор на тази основа Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Прав си 100%...ама ако в София има 4 клуба...в останалата част от страната са още толкова Цитирай
olygofren Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 (Редактирано) Да бъде. Мисля, че ще е от полза. Който иска, нека не свири повече във въпросните клубове. Който иска, нека не се влияе от мненията в темата и пак да си свири в тях. Който иска, нека защити клуба, ако смята, че нещо не е описано както трябва. Ама нека има информация, а не хранилка. Редактирано Ноември 9, 2006 от olygofren Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Ми бате dzodzo ей я темата ти си я пуснал сега кажи плийз за кво иде реч от кого си недоволен и защо? Цитирай
dzodzo Отговорено Ноември 9, 2006 Автор Отговорено Ноември 9, 2006 Ми става въпрос за"Маската"-място,където не стъпвам повече след два...повтарям ДВА гафа,по нееееееезнам си кви причини бла...бла....бла... -цитирам менижърите на туй клубче! Ако преди година пичове ми пукаше как говоря с ТИЯ ми ти другари,то след снощното им казвам....ония работи :killyou: : :killyou: за роднините де-да са живи и здрв!? Та преди година и нещо си позволяваме да похарчим 50-60лъва за рекламки-постерчета,флайери и т.н. защото ни дават сряда и мн.добре знаем че няма да се изтребе народа пред входа,пращаме ги по куриер от Пловдив,та да ги разлепат поне,и си идваме за свирка,при което виждам плакатите и др.неща събират прах на някъв рафт в офиса-о.к.без реклама то е ясно-кой ги знай тия Аngel??! брадва1. Убаво ама снощи като кръчмата беше пълна,като си бехме разлепили всичко,та хората знаеха,та като беше и Аngel-ов ден и си стана супер купон,що пак уреди портиера да вземе повече от нас,ееееее... :stop: ай 'звинявай,нещо там става-щото сме от Филибето ли....ама не е тъй, щото си свирим много редовно в един друг клуб в София- (но реклам :stop: ),дето досега издънка не е имало... обаче не съм му умрял за клуба колеги, просто глей да ни ви ебават свирки винаги ще има Цитирай
Recommended Posts