Dushmanina Публикувано Февруари 9, 2005 Публикувано Февруари 9, 2005 1)nickname: Ми тук специално съм Душманина 2)Възраст: Не ми се говори. Одъртях. Другата седмица правя четвърт век в един ден с Майкъл Джордан и концерта на Фейтс Уорнинг 3)Образование: Висше 4)Вашият инструмент/и: С риск да се повторя с много от вас - май на китара ми прилича 5)Предпочитан музикален стил: Е тук ме заковахте. Да кажем, че съм музикален помияр, но с добър (субективно мнение, разбира се) вкус. 6)Вашият вдъхновител: Споменах ли, че в това отношение съм езичник. От всеки можеш да научиш по нещо. Всички и никой. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Ако говорим за музика няма много. Свирил съм тук и там за удоволствие(най-важното според мен), от време на време за пари... Имам си една мечта - да свиря в група без стилови ограничения и предразсъдъци. Но за фрий тайм, оупън кий май още не съм съвсем готов 8)Странични интереси: Пиша първото, което ми дойде на акъла(не, че претендирам да имам такъв, но така е израза): планини, пещери, баскетбол... лелеее, много са, ще спра преди да съм се олял. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ми приятелите ми казват, че ту съм най-обикновен, ту тотално откачен. Не се сърдя на никого, мълча много, когато не пиша, трудно показвам емоции, не че ги няма, държа на приятелите си. Абе откъде да знам? :green: Цитирай
assoass Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Мараба от мен! Важното е да си рошав, е такова! и Откачен.... :hello: Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Най-сърдечно приветстван!!!Тука ненормалниците сме много(ей ни на - първите отчели се - assoass и аз!И римичка даже има!) Много приятно изгубено време да ти е това,прекарано във форума,а ако пък и не е съвсем погубено...Хвала!!! Чакам те на по на следващата среща!!! Цитирай
bradata Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 пещери, баскетбол Дупки разни... а за баскетбола си пропуснал, че го играеш с топка за боулинг! А иначе всички знаем, че любим спорт ти е академично пиене на ром! Welcome to the jungle... P.S. Информацията ще я получиш, правя всичко възможно! Цитирай
Joys Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Добре дошъл на борда. Дано се почувстваш в свой води . Стрържи яко на дръвото и си бъди откачен когато си искаш. Важното е да ти е кеф тук и да имаш полза от престоя ти. :guitar: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 а добре дошъл!и кажи кога ще се напием с ром.и аз съм фен на червения ром марката няма да я казвам че не ми се прави реклама Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 Благодаря, за топлите приветствия, знаех си, че съм попаднал на точното място. :green: Откак сърфирам из форума по-приятно и пълноценно не съм си губил времето. Относно рома и сърдечната покана за следващата форумска среща - май най-добре ще е да се съчетаят тогава нещата. :guitar: Цитирай
Burton Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Здрасти и от мен! п.с. и аз най-нахално ще се присъединя към рома Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) Яко добре дошъл и дано се кефиш!!! :hello: Наистина,при свирнята няй-якото е да се радваш на самото свирене!!! За другити ( ,и другото) ти дреме!!! Редактирано Февруари 10, 2005 от MDFk Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 В тоя форум май верно само се пие. Цитирай
bradata Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 В тоя форум май верно само се пие. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 И за мене чаша кептън Клептън клепнал. Наздраве, Душо Манска ( не юнайтедска, дано) и, повече кич в кичето! :wow: Цитирай
Recommended Posts