buktop3 Отговорено Януари 28, 2015 Автор Отговорено Януари 28, 2015 Още малко фийдбак... След мнооооооого занимавки с настройките на педалите, мисля че най-сетне ги докарах, както ми се иска (май). Установих, че най-удобно ми е да свиря с доста отпусната пружина, с натегната контрола върху чукчето отива на вятъра... Потвърждавам си предното мнение, че съм доволен от покупката. Дори някои неща с единичния педал започнаха да ми се получават, за разлика от преди със стария ми, но това може да се дължи на много неща. Единствения минус, който забелязах е, че на десния педал започна да му пада покритието в частта, където се свири. Но това по-скоро го дължа на помещението, в което свиря: недовършена отвътре къща и като цяло не липсва прах. Поздрави! Цитирай
Botsko Отговорено Март 8, 2015 Отговорено Март 8, 2015 Аз от почти 2 години имам закупен нов Mapex P900DTW Raptor series и съм изключително доволен,а we много стабилен педал! Цитирай
Recommended Posts