GroOveR Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 За мен две каси е варианта,откъдето и да го погледна ,но сме беднички да си го позволим.Още една хубава каса 1000евро,200 евро микрофонче и постоянно сменяш кожа с другата,кейс.....за хамалогията да не говорим.Настроиката не е проблем,откакто си купих drum dial (аналог на Tama tension watch)целия сет се настроива перфектно.Толкова години мъки,ама сиромашия ще...Свиренето с кардан е по-трудно,защото единия удар винаги не е в резонанс с трептенето на кожата от другия удар.Много по-чисто се свири с две каси,а и левия педал не е толкова пъргав,като десния.Обаче пък поради различния звук,на двата педала на кардана и заради трудния удар с левия крак се създава илюзията за динамика,което е много пък ефектно.С две каси това се постига с различната настроика. По тая логика в БГ всички трябва да свирят само с каса соло и фус Чесно казано наистина е скъпо,не е за всеки джоб,но както казват всички това е въпрос на лични предпочитания...свиренето с кардан е по лесния вариант от гледна точка на пространство и удобство,но това не означава че е по лошо от двете каси.........мога само да спомена едно име от големите барабанисти,който винаги свири с кардан и не знам защо но не забелязвам проблеми от типа - пъргавина на педала или пък трудност при изпълнение на удар с левия крак......Virgil Donati.Аз лично съм му голям фен от гледна точка на изпълненията му и техниката му,иначе музиката му не ме привлича.....мисля че вече съм споменавал за човека който стои на първо място за мен - Dave Weckl Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 .........мога само да спомена едно име от големите барабанисти,който винаги свири с кардан и не знам защо но не забелязвам проблеми от типа - пъргавина на педала или пък трудност при изпълнение на удар с левия крак......Virgil Donati.... Не винаги приятелю.... ....въпреки,че няма кой знае какво значение. Цитирай
GroOveR Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 (Редактирано) .........мога само да спомена едно име от големите барабанисти,който винаги свири с кардан и не знам защо но не забелязвам проблеми от типа - пъргавина на педала или пък трудност при изпълнение на удар с левия крак......Virgil Donati.... Не винаги приятелю.... ....въпреки,че няма кой знае какво значение. Този концерт го имам на ДВД и ти гарантирам 100% че свири с кардан .....много добре се загледаи като му снимат краката,не се заблуждавай от втората каса,качеството с което имам тоя концерт ясно показва че свири с кардан....не знам дали си забелязал но има само на дясната каса микрофон,а и перфектно се вижда като му дават краката че и се вижда че е Pearl Eliminator......Just Pay Atention of Playing Редактирано Март 28, 2007 от ^Drum_Master^ Цитирай
Recommended Posts