Jump to content
Българският форум за музиканти

Тонколони


mupcku

Recommended Posts

Мисля да си взема някви тонколони и поразпитах малко в един магазин обаче....да си кажем честно....малко схванах от това дето ми каза човека (той ги произвежда).Кажете ми някви марки за говорители, нещо за колко вата....не търся ПРОФЕСИОНАЛНИ като за начало....значи някъде около 200 лева да излезнат двете....благодаря ви много!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм привърженик на "правените" тонколони. Бих ти препоръчал да поръчаш такива ако са за над 500лв. но и тогава трябва да си сигурен в заданието си и добре да знаеш какво очакваш. За 200лв най добре си вземи нещо за компютър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не си писал какви колони? за озвучаване на концерт, колони за китара, бас, колони за слушане на мп3 вкъщи, хорни, тл, двулентови някакви. трилентови, или някакви други ?

 

Има сумати фирми които правят говорители, но всички те имат серии говорители за различни цели според изискванията.

Да си призная честно за 100 лева на колона говорителите ще са или български или китайски.. От тези 2 вида аз бих избрал българските!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

попринцип разбрах че става дума за двулентови а ми трябват за озвучаване на едно малко фоайе което играе ролята на концертна зала!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако целите ти не са претенциозни, направо си купувай говорителите и си прави колоните. Гарантирам ти че за тези пари и да питаш много хора, и да не питаш, резултата ще е един и същ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами...хахахах....мисля че трудно бих се справил със сглобяването....абе направо директно ще ви питам....човека ми каза нещо от сорта минимум 150 вата максимум 450вата, двулентови(другото не го разбрах освен че говорителите не са китайски) и са 200 лева двете!Струва ли си?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами попринцип той е един от хората в града който прави качествено, бързо и евтино....той работи с директен вносител на частите само кутията мокета отгоре и темподобни каза че ги намирал много евтино защото били някви остатъци от някаква фирма, но са били качествени!И аз за тва питам, да не се окаже неква прецакня!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.