The Crow Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 К'во на чат ли го ударихте .Няма ли някой да ми каже къде е тоя ш***н xxxx. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 (Редактирано) Виж в темата за музикалните магазини Редактирано Ноември 7, 2006 от eL_NinYo Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 (Редактирано) moderator down, moderator down, call for backup!!! ма то верно имало бутон рипорт вече, бах мааму, Рафо и компания бързо действат , са е времето да мъ рипортните аку ни въ кефьъ btw по темата НЯМА пад дето да е като истински барабан, забравяте за такава ситуация, трябва ти нещо дето наподобява па дори и бегло и което ти е удобно, аз имам такова правено и съм доволен :read: иначе стига глезотии, хилките вършат чудесна работа от опит знам, препоръчвам golden cup Редактирано Ноември 7, 2006 от Katsko Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 ^ напълно подкрепям ! Моят пад е направен от подложка за мишка,закована за гума Рибаунда не е много голям,но аз предпочитам така,защото ръцете и самото усещане за връщането на палката ствават по силни Цитирай
wasted Отговорено Ноември 7, 2006 Автор Отговорено Ноември 7, 2006 ем аз мислех да си правя ма нямам гума подходяща. един обущар ме прати да диря в кв Свобода ма не ми се разкарва до там за гума някакси Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 ами - взимай подложка за мишка и си я сложи на масата например ! Бъди Рич,Денис Чембърс и куп други светила препоръчват упражнения да се правят в/у възглавници за да няма никакъв рибаунд ! Цитирай
wasted Отговорено Ноември 8, 2006 Автор Отговорено Ноември 8, 2006 е то хубаво ма как се тренира тремоло на възглавница ми е интересно. така де каквото било, било купих го и съм щастлив . в райзинг форса и навсякъде другаде бяха свършили и щели да карат след месеци, така че се метнах на тфа. Цитирай
bonzo Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 (Редактирано) е то хубаво ма как се тренира тремоло на възглавница Като свиириш двойни удари с двете ръце,демек свириш го бавно и отчетливо.После като седнеш на барабанче не можеш да си видиш ръцете,толкова са бързи Коко имам същия пад като твоя,но не мога да се похваля със същата амортизираност като на твоя.Не съм свирил на него от месец,ама за това пък надувам главата на майка ми и след като си легне към 10:30. Очаквайте скоро да ме изритат от вкъщи и да си търся нов дом Редактирано Ноември 8, 2006 от bonzo Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Ами аз до сега не съм виждал по-евтин и същевременно по-удобен (примерно) пад от самоделния такъв. И наистина "подлогите за мишки", хеле пък скъпите, са просто двулики, ако ме разбирате. Цитирай
Shima Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 И аз си купих на скоро гумен практис пад от Германия пак за 30 евро и сам мн доволен, отскача почти като на барабанче Цитирай
Rocko Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 е то хубаво ма как се тренира тремоло на възглавница ми е интересно. Бе човече, ти ако ползваш само кожата за да напраиш тремоло, напрао си загинал....требе и малко китка да се сложи Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 "требе и малко китка да се сложи" - демек да се положат цветя Последното ми творение в офиса е от вътрешна гума от някакъв камион и е невероятно. Смятам тези дни да пусна снимка тук. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Ноември 22, 2006 Отговорено Ноември 22, 2006 е то хубаво ма как се тренира тремоло на възглавница ми е интересно. Бе човече, ти ако ползваш само кожата за да напраиш тремоло, напрао си загинал....требе и малко китка да се сложи Хахахаха, момчетаааа, как така тремолце без дръвце! Ми нали отнякъде трябва да отскочи тая палка бе! С'а ако тренирате single-stroke редко тремоло, ок. Ама 2-ките за тремоло си искат баш подскока на палката. Ако нещо греша, моля, дайте линк за видео, на което някой пич прави ТРЕМОЛО НА ВЪЗГЛАВНИЦА. За 2-ките е ясно, че трябва и във въздуха да ги правиш. Но не говорим за тремоло, а само за редуване, било то по-бързо или по-бавно. При тремолото вече се иска да удариш само веднъж, не два пъти от ръката. Вторият удар се получава от натиска, който си упражнил в/у палката, след като тя тръгне да отскача от КОЖАТА/ДЪСКАТА/ГУМАТА, etc. Приемам сек'ви критики, моля, поправете ме, ако греша някъде. xxxx се намира в центъра на София, близо до х-л "Шератон", зад банка ... май беше БулБанк. Улицата е успоредна на "Мария Луиза" ("Витоша"), по посока обратна на тази към "Шератон". Успех! За падовете ... действително няма реална алтернатива на опъната на корпус кожа, но все с нещо ще повлияе тренингът на таквоз изделие. Я по-добре, я по-зле. Отскокът може и да ви е*е китките яко. Въпрос на избор. Цитирай
Recommended Posts