Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Не ти трябва никаква консерва,НБУ и тн,освен ако не искаш да станеш даскал.За да си конкурентноспособен се иска слушане,технически упражнеия,свирене и уроци за да се научиш да свириш по ноти!Успех

• 8 months later...
Отговорено

Тази тема силно ме интересува!!!Аз също смятам да се пробвам за академията и имам няколко въпросчета най-вече към хора,които веча са вътре със поп и джаз ударни инструменти.

Първо трябва ли ми солфеж,защото чух,че е отпаднал от изпитната програма?

Второ как мога да си набавя нотите за сонатата за малък барабан ( З.Финк) част 1 и Етюд номер 2 за комплект барабани на Христо Йоцов?

Трето трябва ли да си на Ти със вибрафона,в смисъл от голямо значение ли е за изпита,защото имам една година да се запозная със този инструмент и ако може да ми препоръчате някоя пиеса,за която да се хвана?

Четвърто относно суинг,босса-нова и пр....само основните бийтове ли трябда да се изсвирят или трябда да се украсят с брейкове и производни бийтове?

Пето кога са консултациите и колко пари излизат?

Това са ми питанките,ще се радвам ако ми помогнете.

Отговорено (Редактирано)

Намери ме в Skype.Виж ми nickname-a,в профила ми го пише.Ще ти обясня всичко.

Редактирано от niki123bg
Нарушаване на правилата - цитат на предишно мнение
Отговорено

Единствените уроци на които трябва да се ходи са по солфеж.Говоря за естрадния.Христо Йоцов е страхотен 4овек и преподавател.Сваржи се с него тои 6те ти помогне и насо4и за кандидатстването.Струва си усилията за да у4и6 при него.Успех;)

Отговорено

Братле запиши НБУ,знаеш ли колко са ми казвали,че инструментите в консерваторията са под всякаква критика,стари и испотрошени,а това колко добър музикант ще бъдеш, не зависи от консерваторията,а от самият теб.