Бицев Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 @Kalmar: Виж все пак клипчето дето споменах То е хумористично, но действителността не е била много различна: китарата е счупена в твърд куфар, който си е останал здрав. Има във физиката неща като маса, инерция и ускорение - и 'нелогично' за мнозина, в най-твърди опаковки най-много се чупят нещата. Като в стария виц за най-добрия български каучук дето работник паднал с гумени цървули от скелето: "На цървулите абсолютно нищо им нЕма!!.. Обаче на човека му се е#а майката... " 1 Цитирай
jabs Отговорено Октомври 10, 2014 Отговорено Октомври 10, 2014 Има една подробност при американските полети, поне последно като летях беше така: не ти разрешават да си заключи твърдия кейс на китарата, ако я пуснеш като багаж. Ако някой подхвъряйки я, отвори капака.... Цитирай
mitkopukpuk Отговорено Октомври 10, 2014 Автор Отговорено Октомври 10, 2014 Аз говорих с авиокомпанията и казаха , че мога да взема китарата като ръчен багаж (+още някакъв ръчен) и ще стои в салона .... Явно имат някакви чекмеджета са инструменти. А китарата от снимките направо е за сълзи 1 Цитирай
Бицев Отговорено Октомври 11, 2014 Отговорено Октомври 11, 2014 > "...китарата от снимките направо е за сълзи... " Не е. На човка му е застрахована за петорна сума колкото му е струвала изработката по поръчка. Което е платило перфектния и експресен ремонт от най-добрите лютиери на фирмата. И далеч не му е единствена, а пък тази с ремонта и с историята си става още по-ценна. Не го мисля (виж, аз и ти, ако беше някоя от нашите, преди да пророним сълза можеше да си идем от инфаркт на място ) Цитирай
mitkopukpuk Отговорено Октомври 12, 2014 Автор Отговорено Октомври 12, 2014 Това имах предвид , аз ,като човек с две китари - за мен е за сълзи 1 Цитирай
Recommended Posts