Jump to content
Българският форум за музиканти

mitkopukpuk

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара,вокал

mitkopukpuk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Здравейтее. Търсих подобна тема ,но нещо не успях да намеря Целта на темата е всеки да каже с какви струни свири, с какви е свирил преди и впечатленията,разликите и т.н. (Говорим за акустична китара уестърн). Нека аз започна - вчера и сложих d'addario (9-45) 80/20 , пишат че издържат повече , звучат по-добре и звука от пръстите е сведен до минимума. На мен ми звучат много добре.
  2. Това имах предвид , аз ,като човек с две китари - за мен е за сълзи
  3. Аз говорих с авиокомпанията и казаха , че мога да взема китарата като ръчен багаж (+още някакъв ръчен) и ще стои в салона .... Явно имат някакви чекмеджета са инструменти. А китарата от снимките направо е за сълзи
  4. а къде ще стои ако е като ръчен багаж?
  5. Трябва ми куфар,защото ще се пренася със самолет и ако е в мек калъв няма да стане . Акустична уестърн китара
  6. Вече го направих ,но не намерих и затова пуснах тема .
  7. Здравейте , трябва ми куфар за акустична китара спешно. Моля ако някой има да пише тук в темата. Калъфът ми трябва за събота, благодаря предварително
  8. Благодаря Ви много. Ще се разрова и ще почета доста.... Значи да взимам микрофончето, външната звукова карта и да почвам да опитвам и да навлизам в тези води?
  9. А със микрофон mxl 992 , външна звукова карта m-audio fast track или миксер phonic mu 802 ,поп филтър и добра акустика на помещението би ли се получил що годе добър запис?
  10. Просто исках да чуя вашите мнения. Бюджетът ми е 100-тина лева и съм по-склонен да взема втора ръка
  11. Написал съм "искам да си купя кондензаторен микрофон"
  12. Здравейте, искам да си купя кондензаторен микрофон,с който ще записвам акустична китара и вокал (говорим само за запис без live). Колебая се между behringer b1 , behringer c3 и mxl 992 . Бих се радвал ако ми помогнете в избора..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.