MDFk Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 QUOTE (MDFk @ Dec 14 2004, 06:42 PM) QUOTE Убийци са, изтребители! И тримата! радвам се 4е нямкой е то4но ма моето мнение.. нямам против една наздравица,но вси4ки знаем 4е алкохола вреди на ка4еството на свирене.. :guitar: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 QUOTE (MDFk @ Dec 14 2004, 06:42 PM) QUOTE Убийци са, изтребители! И тримата! радвам се 4е нямкой е то4но ма моето мнение.. нямам против една наздравица,но вси4ки знаем 4е алкохола вреди на ка4еството на свирене.. :guitar: :green: Цитирай
MDFk Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 добре..щом настояваш.... макар 4е някои репетиции стават 4есто по-добри когато си на малко градус.. :guitar: "и ето щастието беше,към 100-150..)" :green: и айде, да не се отклоняваме от темата: някой може ли да ми каже нещо за Гари Уилис(солов,бил в Трайбъл Тех и с Алъх Холдсуърт,пише в каталога на Ибанез)? Цитирай
разбойник Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Какво те интересува? Добър басист, свири с Бартолини, има шантави идеи за постановка на свирене и за удобство на ключовете на баса (вж. неговия Ибанец). Има два солови албума, много любими. Имам негови школи (едната с автограф) и видеоуроци. Цитирай
Delyan Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 макар 4е някои репетиции стават 4есто по-добри когато си на малко градус.. ... или поне на теб така ти се струва!!! Цитирай
MDFk Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 QUOTE макар 4е някои репетиции стават 4есто по-добри когато си на малко градус.. ... или поне на теб така ти се струва!!! еле па да,но:пример - в на4алото на занимаването сериозно със свирене първия път когато изсвирихме Фор Хум Дъ Бел Толс на Металика с момците (тогава)от край до край беше като изпихме по 4ашка уиски.това беще на осмия месец откакто я свирихме за първи път.. :green: :green: :green: :wall: :wall: :wall: по темата: разбойник,мерси за инфото.ще е възможно ли да постнеш линк за уроците,ако си ги свалял?благодаря предварително...зна4и е добър..просто искам да разширя познанията си за по-нестандартните басисти,ако мога така да се изразя.. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 QUOTE макар 4е някои репетиции стават 4есто по-добри когато си на малко градус.. ... или поне на теб така ти се струва!!! еле па да,но:пример - в на4алото на занимаването сериозно със свирене първия път когато изсвирихме Фор Хум Дъ Бел Толс на Металика с момците (тогава)от край до край беше като изпихме по 4ашка уиски.това беще на осмия месец откакто я свирихме за първи път.. :green: :green: :green: :wall: :wall: :wall: по темата: разбойник,мерси за инфото.ще е възможно ли да постнеш линк за уроците,ако си ги свалял?благодаря предварително...зна4и е добър..просто искам да разширя познанията си за по-нестандартните басисти,ако мога така да се изразя.. Епа какво й е толкова трудното на таз песен??? Цитирай
MDFk Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 Епа какво й е толкова трудното на таз песен???нищо,да го е*а,ама ние бяхме адски некадърни..преди 4-5 години ве4е..сега можем и(някои от нас де)много пове4е:green: :green: ,или поне така си мислим.. Цитирай
assoass Отговорено Декември 24, 2004 Автор Отговорено Декември 24, 2004 е, бат*Енци,кфи времена беха.ама в уискито имаше и прасковка, или по-точно купихме си кило праскови Цитирай
lidero Отговорено Декември 24, 2004 Отговорено Декември 24, 2004 Аз лично се кефя на себе си Бъзикам се,бе. От българските басисити Еко от Подуяне Блус Бенд e номер едно. Иначе другите сте ги казали 'Айде се'а бегайте да тренирате да ги стигате ...ka ne si mal! :killyou: Цитирай
разбойник Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 МДФк, извинявай, ама нямах нет в последно време и нещо му изгубих дирите на тоя форум. Уроците не съм ги свалял, но ако се помещаваш нейде м/у Равно поле и Волуяк т.е. Софийско винаги можем да се разберем да ти ги фърля за няма и десет дена, ъ? Цитирай
MDFk Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 МДФк, извинявай, ама нямах нет в последно време и нещо му изгубих дирите на тоя форум.Уроците не съм ги свалял, но ако се помещаваш нейде м/у Равно поле и Волуяк т.е. Софийско винаги можем да се разберем да ти ги фърля за няма и десет дена, ъ? разбойник ще съм ти благодарен,ако имаш желание и възможност.но,ако да, нека е след 10ти-15ти януари някъде 4е 1во празници,после и сесията ме е погнала ..и просто няма да мога да им се "насладя".... зна4и са на истинско видео(Ви Ей4 Ес) така ли? пак благодаря Цитирай
MDFk Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 е, бат*Енци,кфи времена беха.ама в уискито имаше и прасковка, или по-точно купихме си кило праскови..верно си е!!!сори забравих да спомена!е, ве4е вси4ки знаят.. (сори за офтопика).. Цитирай
разбойник Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 На диск е. Школите са печатни със СD към тях. Обади се като решиш. Цитирай
warwick Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Ами като гледам изредили сте и моите фаворити: Тони Левин, Джон Мюнг, Пасториус, Уутън, Патитучи и т.н. няма смисъл да говорим. И разбира се лудото копеле Лес от Праймъс май наистина нещо му хлопа просто гениално луд. Та пичове много ще съм ви благодарен ако пратите малко линкове за видео уроци. :guitar: Цитирай
Recommended Posts