Glacierise Отговорено Ноември 26, 2004 Отговорено Ноември 26, 2004 Eпа Flea, Джейсън - ноо ясно, и пича от Norther. Цитирай
thurston Отговорено Ноември 27, 2004 Отговорено Ноември 27, 2004 Ехх докъде стгнахме... да се спори за 'басови партии' в пънка... хайде, сега...да не дискредитираме пънк-рока, че ше става 'война' :killyou: разбирам, че повечето сте метъли, което е чудесно и дори похвално, но не така брутално...никой не отлепя думичка за музикалните достойнства на 'чуждия' стил, така, че да запазим добрия тон и да останем МУЗИКАНТИ на първо място, а не пънкари, металисти или джазмени, че ще замирише на говна. най-лесно е да се отпуснем и да ни избие на простотия, все пак...няма нужда. respect за всички вас. Цитирай
pacman Отговорено Ноември 27, 2004 Отговорено Ноември 27, 2004 хайде, сега...да не дискредитираме пънк-рока, че ше става 'война' :killyou: разбирам, че повечето сте метъли.. ами аз не съм 'повечето', слушам пънк откакто слушам музика изобщо, и всеоще слушам, въпреки всичко!!! нека не бъдем толкова мнителни, изрично казах че нямам предвид нищо лошо! иначе уважавам (почти) всички стилове в музиката и мисля че всеки има каво да научи от другия. това, което исках да кажа е, че пънка не е някаква сложна в инстр. отношение музика, и според мен такава трябва да си остане! тя си има други достойнства, които не е нужно да обяснявам точно на тези, които това слушат Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Я спрете малко! 1. Не съм никакъв, професор, на 16 години съм и съм адски слаб в музикално отношение, но се уча. 2. Това, че пънка не бил сложен са глупости... последните пънк неща, които лично аз съм слушал (взеха ме за басист в една пънк банда, но напуснах...) бяха най-сложните басови сола в рок музиката изобщо чути от мен на скоро... 3. Майк не съм го чувал да прави нищо интересно и за това попитах. 4. Защо всички говорят толкова за басистите на МеталикА? Имам чувството, че тази група винаги е мразила идеята за бас... Цитирай
thurston Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 само ще кажа, че който си мисли, че да свириш (а и да слушаш) пънк е лесно и просто-грешка бате!!! факт е че това е един от най-развиващите се и генериращи идеи стилове в рокЪ. басистите на много от пънкарските банди си късат гъзицата да правят динамични и интересни партии, а който за нищо на света не се откъсва от kill 'em all си е друга бира, [нема лошо] :hello: . don't mess with hard punx--[DISTRICT] Цитирай
pacman Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Аз предвагам да спрем с този спор!!!! в крайна сметка се оказва, че всички ние харесваме пънка, така че реално няма за какво да се спори! Истината е че това дали е прост или сложен си се решава от самата група. Няма универсално правило за това кой какъв трябва да е! Затова нека да си слушаме/правим музиката която ни харесва и всичко ще е ОКъ! Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 По-важно е "как", а не "какво". Все едно дали ще е пънк, диско или метъл . Във всеки стил може да се свири добре и , кхм, ами не толкова добре Чуйте Squarepusher - електроника няква, ама свири на бас като ЛУД . . . . . или пък Paul Young - мазен английски поп, но албумите с Пино на баса са култ. Цитирай
thurston Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 мда-а-а-ам! shut up and play yr guitar пишеше на някой във подписа... :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
MDFk Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 John Myung e вери гуд,Billy Sheehan е още по-отка4ен..те ме кефят..а също и тони левин,макар 4е съм слушал само нещата му с Liquid Tension.. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 John Myung e вери гуд,Billy Sheehan е още по-отка4ен..те ме кефят..а също и тони левин,макар 4е съм слушал само нещата му с Liquid Tension.. Убийци са, изтребители! И тримата! Цитирай
Guest CrazyBassist Отговорено Декември 11, 2004 Отговорено Декември 11, 2004 Аз лично се кефя на себе си Бъзикам се,бе. От българските басисити Еко от Подуяне Блус Бенд e номер едно. Иначе другите сте ги казали 'Айде се'а бегайте да тренирате да ги стигате модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
MDFk Отговорено Декември 14, 2004 Отговорено Декември 14, 2004 Убийци са, изтребители! И тримата!радвам се 4е нямкой е то4но ма моето мнение.. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 15, 2004 Отговорено Декември 15, 2004 Убийци са, изтребители! И тримата!радвам се 4е нямкой е то4но ма моето мнение.. Цитирай
Recommended Posts