Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Ami te sa tolkova mnogo ,no malka chast ot tqh sa Pastorius,Patituci,Stu Hamm,M.Miller,Bailey,Frank Itt,Garry Willis,Bunny Brunnel,S. Clarke,Tony Levin,Flea,Jonas Hellborg i t.n. Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Напоследък много се кефя на Louis Johnson А също така и на Miyung - голям техничар е пича Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Boogerman какво имаш на Джонсън? Ако искаш да сменим някакви записи От мен Gary Willis, Pino Palladino и Kai Eckhard Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Boogerman какво имаш на Джонсън? Ако искаш да сменим някакви записи От мен Gary Willis, Pino Palladino и Kai Eckhard Аз по принцип не съм басист, но тоя пич много ме кефи Аз му имам в момента само един видеоурок, който е много як, но предполагам че го имаш. Става въпрос за онзи със Слаповете Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 aaa tozi urok i az go imam. ave da se pohvalq de Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Това и аз го имам. Тоя освен фънкария друго почти не свири. Търся си албуми, групата им се казва Johnson Brothers и имат един албум Look out for #1 - мно'о якккккк! - търся го! Добре забива и като студиен басист , аз имам The dude на Quincy Johnes - диско някакво ама с живи инструменти - ихууу! Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Aaa imam i na Stu Hamm uroci na video Цитирай
premodulaciq Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 кефа се на повечето изброени , но има един основен пич , когото пропуснахте : Трухильо !!!!!! Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 OOOO i az mu se kefq mnogo. Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 кефа се на повечето изброени , но има един основен пич , когото пропуснахте : Трухильо !!!!!! Перфектният Басист за жички Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 И Тони Левин ме кърти с идеите си и особено с инструментите си :wow: Цитирай
Guest Psycho Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Samo neznam kade gi izpusnahte ama az 6te dobavq Roger Glover i Geezer Butler mnogo razdvijeni partii imat i dvamata a mene tva mnogo me radva Цитирай
thurston Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 Kim Gordon, Krist Novoselic, Stephan Oldsdal, Sic Vicious ( нека не подценяваме пича!!!), Flea, Geezer Butler... Цитирай
bulby Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 Айде стига бе, аз бях споменал Sid Vicious на ебавка ! Извинявай, ама този човек е напускал концертите на Sex Pistols по средата им и те са си протичали съвсем нормално, без почти никаква разлика Цитирай
thurston Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 който е чувал за Kim Gordon-една бира от мене!!!!!!! Цитирай
Recommended Posts