AccesS Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 най-якото е че е със старите стойки на ямаха с по-дебелите тръби и старият стайлинг т преди около 3 години не съм чела ямаха да са си сменяли стоиките по комплектие наскоро, последните 10-ина години когато изобщо съм си нямала понятие от барабани Цитирай
bonzo Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Аксес утре може да се сдобиеш с снимки днес ще репетираме вкъщи и ще помоля пианистчето да си донесе фотоапаратчето Цитирай
Stinger Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Моят сет е YAMAHA MAPLE CUSTOM тъмен на цвят но не е черен. 10,12,13,14,16,22 и барабанче 14" дървено Dave Weckl модел с две пружини.Чинели PAISTE Signature - 13" Sound Edge Hi-Hat, 22" Melow Ride,14 и 16 Fast Crash,20 Medium Lite Swish и отляво имам още един Sabian Bounce Ride 22",понеже отвреме на време сменям позицията на ръцете.Това го споменавам по повод на тези,които се чудят какво още да учат...Имам и кардан, и още един Hi-Hat 14 затворен-отдясно.Всичко е ново,но не съм сядал от месеци, понеже няма с кого да забивам,а сам е скучно. Кожи EVANS Hydraulic Glass.След като се сдобих с този сет, разбрах, че по-добрия вариант за окачване е рак системата, но беше късно...Харесал съм си GIBRALTAR RACK SET.Ще стане някой ден... Цитирай
yamahadrums Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 (Редактирано) Как се слага снимка тук??? Ама директно, а не да посочвам адрес. Редактирано Септември 20, 2005 от yamahadrums Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Пробвай пак. Лични настройки -> Редактирай снимката си Цитирай
yamahadrums Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Съжаляваме, но е станала грешка. Ако не знаеш как да използваш тази функция, или нямаш представа защо е станала грешка, потърси повече информация в помощните файлове. Станала е следната грешка: Файлът не може да бъде качен. Свържи се с администратора на форума за повече информация и помощ. Цитирай
yamahadrums Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 http://www.cmusicforum.com/thelab/ Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Барабанчето изглежда страшно, супер. Само с тома, закачен на фуса, не съм съгласен, но ти си знаеш. Цитирай
yamahadrums Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Тома на фуса ми е страшно удобен. Но все пак това е въпрос на лично предпочитание и дали му е удобно на свирещия. А и причината да е там е, ченямам друга стойка за том. Много са скъпи, да му се не види!!! Цитирай
darmonko Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 (Редактирано) Айде и аз да се изфукам то не че има чак кой знае с какво но нещата съм си ги събирал едно по едно и с любов Барабани: Pearl много стар модел не знам точно какъв,реставриран и допълнен от един майстор от Хасково,Стайко се казваше май... каса 20х16 томове 8х10 , 10х10 12х10 14х14 барабанче 14х5 амати което звучи учудващо добре но въпреки това скоро ще го уволнявам чинели: 13'' A Zildjian Mastersound Hi Hat 8'' K Splash 12'' Paiste 302 Splash :wall: (не се смейте подарък ми е иначе не бих го купил) 12'' Wuhan China 16'' Turkish Classic Crash 16'' A zildjian China Boy High 18'' Rodjian Crash (турски чинел от слабо известна марка но има характерен звук малко trashy и с нисък pitch) 20'' Zildjian Planet Z Ride педал: DW 9002 Double Pedal фус Stagg от който съм приятно изненадан, стойки Амати (3) Тама(2) и Pearl (2) столче Newsound дайре Stagg и cowbell от който не знам каква марка е ...ами засега толкова,ако съм пропуснал нещо ще допълня Редактирано Септември 27, 2005 от darmonko Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 реставриран и допълнен от един майстор от Хасково,Стайко се казваше май... Затова явно е с аматски машинки. Цитирай
darmonko Отговорено Септември 27, 2005 Отговорено Септември 27, 2005 Да аматски са а държачите на томовете също са с малко странен дизайн,доколкото разбрах за взети от някакъв руски сет...???!!! ама вършат работа стабилни са Цитирай
HEADHUNTER Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 YAMAHA umeqt da pravqt edinstveno ka4estveni motocikleti i NI6TO DRUGO :twisted: !!! Sorry,no tva e golata istina. DW-Koito razbira tam se spira Цитирай
Recommended Posts