Rotten Body Landslide Публикувано Февруари 8, 2005 Публикувано Февруари 8, 2005 1)Nickname...много са. 2)Възраст 19 3)Средно(обмислям за висше) 4)Китара Jackson SJ30 King V :guitar: 5)Предпочитани стилове са траш и деатх метал 6)Винаги съм се вдъхновявал от Sodom но още повече от Cannibal Corpse и Kreator 7)Доста са(но не по моя вина) 8)Страничните ми интереси са слушане на музика(през повечето време),обикаляни нагоре нодолу,концерти,висене пред пц-то,кръчми и още доста... 9)мързел,на моменти непокис,металис по дъша :twisted: :guitar: Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Само копанье треа да има .... Добре Дошъл!!!! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 ..и от мен, Агенте. ПП: честит нов Jackson. (ако се не лъжа) Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 ..и от мен, Агенте. ПП: честит нов Jackson. (ако се не лъжа) 10хз Mu3epHuK нов е :guitar: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 ЕЕЕЕ! Пич, извинявай много ако в някоя тема съм те обиждал или съм говорил несвързано!! Мислех те за един дето си смени ника наскоро... баси странното... И добре дошъл! Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Само така!!!И дано не е скоро това Death,че май много trash слушах навремето... Дъл' не съм си съкратила животеца мизерен?!? Ако не с trash-a,то поне мога да опитам с . Няма да ми обръщате внимание к'во пиша - превъзбудихме се на репетицията(за нищо нищо мокро и хлъзгаво не иде реч :green: ) и още ме държи!!! Добре дошъл и дано сме ти,ако не полезни,то поне приятни!!! Цитирай
assoass Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Кфа репетиция? Добре дошъл и на теб, о странни пътнико! Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 Sturmfuhrer нема такоа нешто сичко е ок 10хз Snowwhite,DeathZone и assoass наздраве Цитирай
AXE Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Само така!!!И дано не е скоро това Death,че май много trash слушах навремето... Дъл' не съм си съкратила животеца мизерен?!?Ако не с trash-a,то поне мога да опитам с . Няма да ми обръщате внимание к'во пиша - превъзбудихме се на репетицията(за нищо нищо мокро и хлъзгаво не иде реч :green: ) и още ме държи!!! Добре дошъл и дано сме ти,ако не полезни,то поне приятни!!! Срамота е да не знаеш, особено ти, Thrash За да има по голямо благозвучие То при тебе често се случва тва с превъзбуждането :green: =========== Иначе Уепкъм пич или Добре дошъл мадафака :green: Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 То при тебе често се случва тва с превъзбуждането :green: 'Пцилютно прав!!! Цитирай
Recommended Posts