Oxus Публикувано Септември 16, 2014 Публикувано Септември 16, 2014 Здравейте, пленен съм от звука на този инструмент - МАГИЯ! Ще се намери ли някой добър човек, който да ми помогне да си намеря, за да се науча да свиря? Търся професионален саз и по-голям, 40 инча. Втора употреба, но готов за много свирене. Има в продавалника, но не е от музикант, а от прекупвач търговец и нямам доверие така, не се знае колко е надута цената и дали всъщност не ми продава някакъв боклук. Има един сайт Orientika, но той е твърде скъп. Поздрави, Влади Стоилов Цитирай
Honolulu Отговорено Септември 17, 2014 Отговорено Септември 17, 2014 Привет, само саз / баглама ли Ви интересува, или и Уд? Аз имам Уд на който не свиря Иначе, саз и баглама се продават в bad_link Цитирай
nalis Отговорено Ноември 6, 2015 Отговорено Ноември 6, 2015 Колега,намерили си саз?И аз в момента съм в търсене.Ако някой има координати на хора ,които продават,нека ми помогнат.Пзодрави Цитирай
Antony26 Отговорено Юни 11, 2017 Отговорено Юни 11, 2017 Привет, само саз / баглама ли Ви интересува, или и Уд? Аз имам Уд на който не свиря Иначе, саз и баглама се продават в bad_link Добър ден Honolulu , случайно все още да продаваш Уд или да знаеш от къде мога да си купя този магически инструнент ? Цитирай
Recommended Posts