Joys Публикувано Февруари 8, 2005 Публикувано Февруари 8, 2005 (Редактирано) Ми т'ва е резултат от напиване със ракийка и салатка с 1 приятел. После съм го променял до неузнаваемост. Записано е: китара=>ефект ( дефект) => AC 97 с Adobe Audition. Там съм бъзикал много неща, но основните са : Noise reduction, Convolution, Scientific Filter, EQ, Chorus за част от звука. Барабаните са правени с Reason 2.5. След това малко обработени в Audition. Микс в Audition, малко филтри пак и квото ми е дошло на ъкъла с водката в ръце снощи. Не е свирено чисто, както си личи на места. Знам си го. Интересуват ме всякакви мнения за идея, звук и смесване. Малко дълго стана май. Аре вие сте. Не се стеснявайте. :guitar: :guitar: :guitar: Забравих да сложа линк хахахаха ето го: http://store2.data.bg/joysizm/5.32.mp3 Редактирано Февруари 8, 2005 от Galileo Цитирай
circles Отговорено Февруари 9, 2005 Отговорено Февруари 9, 2005 Яко е, напомня ми за alice in hell малко.. Цитирай
Joys Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 (Редактирано) Яко е, напомня ми за alice in hell малко.. В Alice In Hell e къде къде по-бързо. Това е първото ми смесено парче и никой нищо не казва по въпроса добре ли се чува или може нещо да се пипне някъде. p.s. нещо не стана хипервръзката Редактирано Февруари 9, 2005 от Galileo Цитирай
jFog Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Яко е, напомня ми за alice in hell малко.. В Alice In Hell e къде къде по-бързо. Това е първото ми смесено парче и никой нищо не казва по въпроса добре ли се чува или може нещо да се пипне някъде. p.s. нещо не стана хипервръзката ам не съ зарежда дя... инъче щяхме да кажем Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Баладата не съм я чул още, но Stripped, Raped & Strangled е сполучливо. Само му трябват малко повече високи, че нещо глухо звучи. Цитирай
Joys Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 (Редактирано) Баладата не съм я чул още, но Stripped, Raped & Strangled е сполучливо. Само му трябват малко повече високи, че нещо глухо звучи. Ще му турим и високи щом казваш. Търся си " моя" звук занапред. :guitar: Туй си беше експириментално само за звука. Редактирано Февруари 11, 2005 от Galileo Цитирай
Joys Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 (Редактирано) Ето и друг линк: Joys Дано се вижда и в чужбина вече. P.S. Копирайте си линка щото нещо ми се ебават тези хипервръзки. Ще питам вече къде бъркам Проблемът е решен. Snowwhite Редактирано Февруари 11, 2005 от Snowwhite Цитирай
Recommended Posts