veco Публикувано Ноември 2, 2006 Публикувано Ноември 2, 2006 Може ли някой да ми каже място или магазин или пък сайт на който мога да си поръчам кожа за тарамбука защото моята кожа претърпя проишествие. Извинявам се ако темата ми не е за тук, но проблема ми е доста спешен и съм яко притеснен Цитирай
aladin Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Може ли някой да ми каже място или магазин или пък сайт на който мога да си поръчам кожа за тарамбука защото моята кожа претърпя проишествие. Извинявам се ако темата ми не е за тук, но проблема ми е доста спешен и съм яко притеснен ами зависи какъв модел ти е тарамбуката принципно във всеки един музикален магазин кадето продават барабани трябва да има и кожи съответно ти трябва да знаеш колко ин4а е размера на кожата така 4е дори и да нямат в момента същата могат да ти доставят. Аз съм купувал в Бургас кожа за тарамбука от музикалния магазин без в самия магазин да са продавали някога тарамбуки. ето и линк към онлаин магазин: http://www.knockonwood.co.uk/details.asp/p...rabuka_head.htm успех Цитирай
One_Voice Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 сори за офф-топика ама, по принцип колко струва една добра тарамбука Цитирай
aladin Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 колко добра? има по 70-80 лв има и по 200$ Цитирай
Recommended Posts