pankoto Публикувано Ноември 2, 2006 Публикувано Ноември 2, 2006 Здравейте! Имам голяма молба към феновете тук. Решила съм да купувам на приятеля си саксофон, понеже му е голяма мечта. Но не съм музикант и ми е много трудно. Имам набелязан инструмент (препоръчан от много далечен познат, не от търговеца), но ми трябва саксофонист, който да дойде с мен на място, за да каже професионалното си мнение. Ако има някой, който е склонен да отдели малко от времето си, много бих се радвала... Цитирай
Dani_sax Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Здравейте!Имам голяма молба към феновете тук. Решила съм да купувам на приятеля си саксофон, понеже му е голяма мечта. Но не съм музикант и ми е много трудно. Имам набелязан инструмент (препоръчан от много далечен познат, не от търговеца), но ми трябва саксофонист, който да дойде с мен на място, за да каже професионалното си мнение. Ако има някой, който е склонен да отдели малко от времето си, много бих се радвала... ОТ КАДЕ СИ ? Цитирай
Recommended Posts