bulby Публикувано Ноември 2, 2006 Публикувано Ноември 2, 2006 Здравейте. Преди два дни сменях струните (.12-.54) на акустичната китара и поради чиста проба тъпотия взех, че счупих един от държачите (тапички) за струните при мостчето. Имате ли представа дали мога да си купя отнякъде (в София) резервни такива ? Даже бих искал цял комплект (от 6) да си взема. Благодаря предварително Цитирай
vlex Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Продават ги във почти всеки музикален магазин черни бели с точки с чертички с кръстчета триъгълничета и всякакви други окраси. Цена - 1 лефче (на бройка) Цитирай
a_panov Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Та каква бира викаш, че пиеш ? И вино и ракия пием... Дано да си я оправиш. Цитирай
bulby Отговорено Ноември 4, 2006 Автор Отговорено Ноември 4, 2006 И вино и ракия пием...Дано да си я оправиш. Е как, хора сме все пак Иначе китарката я оправих, взех си за 8лв комплект от 7 пина + голям пин за колан на Д'Адарио от РФ, сложих нови струни и сега всичко е перфектно П.С. Иначе само в РФ имаше, първо минах през Фактор и Малкия ЦУМ, но нямаха... Цитирай
vlex Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Ми има и в Арлина и в динакорд и в ндк мисля. Ха честито а бирата си я изпий за мое здраве сам (не употребявам) Ае со здраве Цитирай
Recommended Posts