AlFiA Отговорено Ноември 2, 2006 Автор Отговорено Ноември 2, 2006 (Редактирано) Което за Гяуров от филма ми направи впечатление, че след като дадоха записа как изпълнява "И Сатаната води танца.." /дори и записът е способен да те наелектризира/, след това /синът му май беше или се лъжа/ коментира, че превала на възхода си, във втората част на кариерата си е сменил коренно репертоара, съвсем други роли, съвсем други арии. И му е било много по-трудно. Всъщност е сменил репертоара от драматически на лирически. Дадоха един от последните записи на Гяуров от НДК, от "Евгений Онегин" под диригентството на сина му. При Райна Кабаиванска в репертоара за млади оперни певци имаше също от "Евгений Онегин". Присъствах само една събота 4 часа и слушах как на това момче наистина му беше трудно да го пее. Нима наистина лирическият репертоар е по-труден от драматическия? Редактирано Ноември 2, 2006 от AlFiA Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Запиши си телефона ми и ми клипни направо следващия път, Алфи Не съм постоянно във фрума Цитирай
AlFiA Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 Запиши си телефона ми и ми клипни направо следващия път, Алфи Не съм постоянно във фрума Гарван, дай по-добре на ICQ там има и безплатна опция за препращане на съобщение към SMS! ICQ Alfia 344193567 Пускам го номера ми не в профила си, а единствено в тази тема където говорим за излъчвания в програмата на предавания за певци, затова надявам се че няма по други поводи други да злоупотребяват! П.С. разбира се на мен също друг ми се обади да си включа телевизора и половината от филма за Гяуров впоследствие разбрах че съм го била изтървала... Цитирай
Django Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Ееееееееее гадно че го изпуснах...а между другото филма кога е направен.Щото имам един на касета от един концерт през 1996 в НДК той с Мирела Френи и синът си...празнуваха няколко години на сцената... Цитирай
AlFiA Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 Бях нацелила по кабеларките биографичен филм за Едит Пиаф /имам винилова плоча с нейни песни/. Ако предварително ми беше казал кога ще го дават, щях да му направя запис. Такива неща са нещо което съм в състояние да гледам и изучавам многократно. Все още се чудя накъде изпраща звука. Струва ми се че пее носово. /май си личи особено в песента "Акордеонистът"/ Цитирай
AlFiA Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 Ееееееееее гадно че го изпуснах...а между другото филма кога е направен.Щото имам един на касета от един концерт през 1996 в НДК той с Мирела Френи и синът си...празнуваха няколко години на сцената... Този филм е художествен, биографичен. Сега е правен струва ми се, послучай паметта му. С използвани архивни кадри. П.С. абе синът му покъртително се сдържа като говори за него усмихва се ама си личи че му е прясно... Цитирай
Django Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Ееееееееее гадно че го изпуснах...а между другото филма кога е направен.Щото имам един на касета от един концерт през 1996 в НДК той с Мирела Френи и синът си...празнуваха няколко години на сцената... Този филм е художествен, биографичен. Сега е правен струва ми се, послучай паметта му. С използвани архивни кадри. П.С. абе синът му покъртително се сдържа като говори за него усмихва се ама си личи че му е прясно... Аха е жалко значи съм го изпуснал...би трябвало да го повторят или да го дадат по Тв България.Поне така направиха с концерта на Орлин Анастасов... Ще си видя пограмата... Цитирай
Recommended Posts