Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez,fender,carvin...prs в 1 магазин


4040

Recommended Posts

Хмм защо да не е усъществима? Дефакто представителите пак ще си цакат оборота (уви с по-ниски надценки), но поне ще имат същия оборот ако не и отгоре :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе хора, що сте толкова отрицателно настроени? Преди месец обиколих по-големите магазини (РФ, Фактор, Малкия ЦУМ, още 1-2), ми то супер малко марки има. Струва ми се, че няма вносител на LTD, ESP, Epiphone, Gibson, Dean, BC Rich. Последните верно са доста скъпи китари, но все ще се намери някой дето да си купи. С две ръце подкрепям идеята и пак казвам, че съм готов да помогна с квоот мога. ;););)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Epiphone има в Dynacord, но няма Gibson.

 

Не е лоша идеята да има един грамаден магазин, със всички марки които се внасят на едно място - като в Европа. Човекът може да си ги доставя от съответните им представители в България, а с тези, които нямат представители тук, може да сключи договор. Цените няма да спаднат, но атмосферата ще е друга, най-накрая ще има един магазин, в който можеш да отидеш, да седнеш и да пробваш каквото ти хареса, без някой да ти виси на главата и да те убеждава, че еди-коя-си-марка е най-добрата, а еди-коя-си е супер скапана и изобщо да не я пробва. Мисля, че има определно нужда от един такъв грамаден магазин, който да събере всички стоки на едно място!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Мисля, че най-добре би било да има официални представители на всички марки за да знам към кого да се обърна когато имам заделени средства. :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.