stratocaster Публикувано Февруари 7, 2005 Публикувано Февруари 7, 2005 (Редактирано) :green: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: ми тва го направихме преди 2 дена, обаче чак сега го поствам. според мен е зверщина. идеята и китарит юе са мое дело но the_newest го доуправи да стане кат хората, демек записа рок органите, брасовете и тн. аиде слушаите и даваите мненията си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://chavdarchanev.tripod.com/cgi-bin/mixdown.mp3 :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Февруари 7, 2005 от stratocaster Цитирай
Burton Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Много е свежо, кефи ме! Може би има нужда от малко "оплътняване" на китарите, но като цяло е гот! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 (Редактирано) бравооооо супер е ..... много рокаджийско ...много ми харесва ....многого .....аз съм фен на такава музика ... давайте в същият стил ... органите и ранжимента .... са много йаки , китарата е много рокаджийска .....яко надявам се приемате един съвет , мисля 4е барабните нямат нужната сила power демек.Мисля че трябва да намерите як соундфонт , а какъв софтуер сте ползвали , и какъв ефект за китара ... сега го слушам за трети път и мога само да добавя че ще е добре и баса да се пооправи като звук ..... А още нещо може да дуплирате ритъм китарата в двата канала , тоест изсвирваш я два пъти и я разделяш в двата канала ... ще зучи още по плътно и яко Редактирано Февруари 7, 2005 от DeathZone Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 хехе мерси за хубавите думи детзон!! :hello: малко съм очарован щото тука някои във форума си падат повечко критикари ами значи китарата съм я записал така: китара > еквалаизер АМТ > кубе фендер фм 65R (неговия дистр съм ползвал) и през един китаиски микрофон от PC слушалки в саунд картата. на този етап не мога да направя китарата да звучи по-добре, щото немам свестен микрофон. иначе баса е от синтезатора на дъ нюест. барабанките са на LiefDrums. иначе е правено на куул едит 2. скоро очакваите нещо подобно, само че по хубаво Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Идеално , мен ми харесва китарния звук , естествен е .... запиши ритъм китарите два пъти в унисон и ги раздели едната напълно в ляво а другата в дясно.Гарантирам ти колко по обемно и здраво ще звукне , ако го пазиш парчето на тракове , просто запиши още веднъж същата китара и в крайния микс едената я слагаш изцяло в ляво а другата симетрично в дясно.Всъщност е въпрос да ти хареса , а аз съм сигурен че тоя номер с дублирането ще ти стане любим , защото много хора записват рок музика така.А за микрофона не се притеснявай аз акустичната китара яа записвам с един долнопробен компютърен микрофон Trust ... предполагам се сещащ колко са зле ... ама мерак да има.Успех!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 8, 2005 Автор Отговорено Февруари 8, 2005 ами да, тожа е добра идея за дублирането. обаче малко трудно ще ми е да докарам точно същото, демек без да се разминат щото кат записвам нещо ми става и ставам 5 пъти по слаб. не знам на какво се дължи това. ама ще пробвам и као се получи ще постна. иначе без the newest парчето нямаше да звучи така. този човек е гений на рок органите просто! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 няма спор добър тандем сте )) Цитирай
Recommended Posts