Geo Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 Разравих архивите и изтръсках от праха тези две нещица http://media.putfile.com/You-gonna-58 и http://media.putfile.com/What-i-am .Едното е без бас така че Гео ако ти допадне случайно може да драснещ нещо отгоре . С другарски поздрав Цеко . Прати ми,ако обичаш така,че да мога да ги сваля. Цитирай
bigjav Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Лиубопитно ми е какво стана с последната ви идея, за която така съ6то апелирахте за вклиучване, масово се ,,изказаха" колеги от форума и имаше да не казвам обе6тания, но сериозни намеквания за издаване? Иначе, това, което сега сте записали е доста добро и отново предполага безкрайни импровизации. Успехи! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Идеята за издаването не е отмряла,напротив - събираме материал(с тази цел е и това "парче") Добре дошъл си да се включиш :hello: Цитирай
bigjav Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Браво, радвам се! Ако излезе не6то, 6те постна. Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Няма проблем Гео само дето досега не съм пращал мп3 по този начин и съм малко в невидение . Ако ми обясниш с две думи как да кача файловете за да може да се теглят ще е супер . Цеко Цитирай
Geo Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 Няма проблем Гео само дето досега не съм пращал мп3 по този начин и съм малко в невидение . Ако ми обясниш с две думи как да кача файловете за да може да се теглят ще е супер . Цеко За мен най-лесно е на кю-то.Ако имаш номер-да се свържем. Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Гео по принцип ползвам скайп но инсталирах ай си кю -то . Дано не съм объркал нешо . адреса е zanev 1970 а отдолу пише 288-282-034 . пробвай да ме набераш . Цитирай
Recommended Posts