Burton Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Мен лично много ме кефи солото на Kirk Hammet в Em I Evil на Metallicaне знам но много добре ми звучи и ми е някак любимо.... И на мен това ми е едно от най-любимите сола! /само не съм сигурен дали той го е измислил цялото, или просто е попроменил оригинала.../ Както и да е де,солото е страхотно! Друго също много гениално - The Unforgiven :violin: Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Children Of Bodom - Deadnight Warrior е тва е едно от най-яките сола в метала иначе Full Force на Mika Angelo също кърти мифки :guitar: Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Scorpions - "The Sails of Charon" Скийте Улрих Рот кво праи в началото. Цитирай
Burton Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Children Of Bodom - Deadnight Warrior е тва е едно от най-яките сола в метала А какво да кажем за солото на Downfall Да живее неокласиката :guitar: Цитирай
Axe-Wielding Gallerian Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Jonh Petrucci -> Солото на Home - Dream Theater. Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 (Alexi_Laiho @ Feb 4 2005, 10:17 PM) Children Of Bodom - Deadnight Warrior е тва е едно от най-яките сола в метала А какво да кажем за солото на Downfall Да живее неокласиката Yngwie също Цитирай
Burton Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Jonh Petrucci -> Солото на Home - Dream Theater. Мдам...особено финалния инструментал :guitar: Цитирай
ba6 maistora Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 моето любимо соло е на Petrucii, Scarred от Awake и на Zakk Wylde - Parry Mason Цитирай
Leogoth Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 1. Chuck Schuldiner - всичко, всичко от Individual Thought Patterns & Symbolic (а и всичко останало) 2. Jason Becker - абсолютно всичко 3. Paul Masvidal (Cynic, Portal, Gordian Knot, Aeon Spoke) - Пол е култов, какво да кажа... 4. Steve Vai & John Petrucci & Andy LaRoque & Dimebag Darrel 5. !!! David Gallegos от Power of Omens - пичът е невероятен, а оттам и цялата група... Цитирай
Recommended Posts