a_panov Публикувано Октомври 29, 2006 Публикувано Октомври 29, 2006 Имам ето тази китара от скоро: http://82.199.196.157 и като свиря на нея ми реверберират пружините на тремолото. Те са три пружини отзад и не знам къкво да правя. Все още свиря на китарата само на компютъра и като на кухарка, и се чуват ясно как влизат в резонанс пружините със струните. Сега ще си правя дисторшън и след това ще ви кажа какъв е с него сигнала който излиза от китарата. Тия сингъл койл адаптори като нищо ще хващат и пружините отзад!!! Скоро ще и слагам тънък хъмбъкар, ама с този естествен аналогов реверб тая китара ще ме дразни когато свиря "Грух метъл" и "Брутализъм". Някакви предложения какво са правя? Да сменям пружини? Да натягам пружини? Нещо друго да правя? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 (Редактирано) Дунапрен между тях! Аз съм сложил и на двете Некво тънко парче.. Едната ми китара резонираше на сол на трета с ламповия АМп.... И дунапрена реши всичко. Първо бях сложил хартия...но спъваше хода на тремолото. Но някой хора търсят точно този резонанс... Редактирано Октомври 29, 2006 от Black Bird Цитирай
7thString Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Дам, или дунапрен, или увиваш един плат около тях. Чичо Стив Вай така прави Цитирай
X_eNeMy Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Защо някой би търсил този резонанс ? Имаш ли записи как звучи ? Цитирай
a_panov Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Отговорено Октомври 30, 2006 (Редактирано) И мене някъде на сол ми реверберира. Сега ще търся дунапрен. Благодаря ви, точно това решение не бях се сетил!!! Благодаря ви още веднъж. Редактирано Октомври 30, 2006 от a_panov Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Кухненските гъбки вършат много добра работа. Отлепяш твърдата част така че да остане само дунапрена и си готов Докато открия какво точно резонира се бях побъркал Смених пружините, но нямаше особено добър ефект - виж с дунапрена заспаха. Цитирай
Recommended Posts