JennY Публикувано Октомври 29, 2006 Публикувано Октомври 29, 2006 незнам дали има такава тема, но ако аз съм певица и пея с миди файлове има ли възможност с някоя програма на компютъра да се нагласяват тоналностите на песните и след това като пуснеш от компютъра миди файла тои да си свири в нагласената от теб тоналност. В синтезаторите си ги гласиш но мисълта ми е дали можеш от компютър да ги пускаш в удобна за теб тоналност? мерси предварително Цитирай
Da_Fuse Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Ами може, просто отваряш миди файла с някаква програмка за миди обработка и просто променяш местата на тоновете и от там.... :violin: Цитирай
JennY Отговорено Октомври 29, 2006 Автор Отговорено Октомври 29, 2006 а с коя програмка? абе трябва ми просто transponse ама незнам с каква програма да го правя Цитирай
just_a_sheep Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Изтегли си van Basco's karaoke player и си готова. С нея можеш да си настройваш тоналността, темпото, да изключваш някой инструмент, който те дразни или да чуеш соло на инструмент, който те интересува. Успех! Цитирай
JennY Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Отговорено Октомври 30, 2006 програмата е го0тина ама има ли начин като транспонирам песента да си се запази така и с какъвто и player да я пускам да се свири в тази тоналност в която аз искам примерно с winamp? Цитирай
Vlad Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Да, като я сейфнеш във варианта, който ти е удобен. Влад п.п. Какво стана с апаратурата?Видяхте ли фендерската, за която ти казах? В. Цитирай
just_a_sheep Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 мерси готин :inlove: Аз съм момиче! Цитирай
JennY Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Отговорено Октомври 30, 2006 опа извинявай тогава мацка а за апаратурата ссъм си купила вече мерси .... Цитирай
JennY Отговорено Ноември 1, 2006 Автор Отговорено Ноември 1, 2006 ами можете ли да ми кажете с коя програма се правят мидита или пък ако може да смесвам няколко песни в смисъл като свърши едната да почне другата ама да си е на един миди файл коя програма трябва да дръпна Цитирай
de4o Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 най-добре си сложи CAKEWALK 8,тя е най-лесна за миди и виртуален саунд модул ROLAND VSC 88 или YAMAHA S-YXG50 Цитирай
petiok Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 за теб имам една програмка която е много малка и ще ти върши страхотна работа - казва се Студио ЛЕ и е само 7.17Мв - даже не иска инсталация - работи се елементарно - стига да знаеш горе долу английски Цитирай
de4o Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 (Редактирано) от къде да я дръпна пробвай от твоя си сървър или напиши в GOOGLE"caкewalk 8 free download",дори да си дръпнеш трайъл или демо,после ще ти пратя сериала Редактирано Ноември 13, 2006 от de4o Цитирай
Recommended Posts