TheRipper Публикувано Октомври 28, 2006 Публикувано Октомври 28, 2006 значи на кухарката ми се накинаха струните (1 и 3-та)... и значи иам нов комплект струни ама старите имаха "пъпки" от доло дет се даржаха самите струни за магаренцето , а тия нямат...как да ги къча ? кажете даже ако може и некои пик от близко 6тото съм виждал на една кухарка как са вързани ама не съм се загледал и не помня ае мерсак предварително вярвам във ваз Цитирай
TONY Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 ето ти една прекрасна инстукция ка се сменят струни http://www.deanmarkley.com/Info/Instructio...ingChange.shtml Цитирай
TheRipper Отговорено Октомври 28, 2006 Автор Отговорено Октомври 28, 2006 (Редактирано) мерси мн ман ама тва е за акустична а аз говора за класическа на тая е по различно ама все пак мерси :think: Редактирано Октомври 28, 2006 от TheRipper Цитирай
vlex Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 (Редактирано) >_< Класическата и уестърн китарите са еднакво акустични! :wall: И ето какво каза гугъл със сърч стринг change strings classic guitar: цък 1 цък 2 цък 3 Сори ма повече не ми се търсят... Ае успех! Редактирано Октомври 28, 2006 от vlex Цитирай
TONY Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 в школите по класическа китара е обяснено ти нито една ли нямаш? предполагам някой ще помогне то не е за обяснение - хубаво е да се види - както на сайта на маркли с снимки или рисунки - прави 1,2 ,3 и така разликата между уестьрн и класическите - е как се завьрзват струните при магарето Цитирай
Recommended Posts