Wraith Публикувано Октомври 26, 2006 Публикувано Октомври 26, 2006 Някои да знае магазин за ноти в София? Някъде от където да мога да купя на баща ми ноти за акордеон че си търси...Мерси предварително... Цитирай
vlex Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Малко овреме виждам темата ти Ноти за акордеон трябва да има в книжарничката до народния театър. Поне се надявам там да има, понеже ще ходя утре да търся такава там (там има супер много школи за народни инструменти ) Ае со здраве и ако намериш нещо друго свиркай Весела коледа :hello: Цитирай
thekiller Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 кажи на какво ти трябват ноти.мога да потърся,дали имам нещо което ти трябва. Цитирай
Help Отговорено Март 30, 2007 Отговорено Март 30, 2007 ае кажете някои саит с ноти за акордеон...по възможност да са на български народни песни..или ако някои има да ми прати ма имеила.. Цитирай
Recommended Posts