nip Публикувано Октомври 26, 2006 Публикувано Октомври 26, 2006 Попаднах на страничка с линкове към книги в пдф формат, за които пише, че са безплатни и реших да споделя адреса й тук. Книгите са на различна тематика, но свързани със свиренето на китара. Едната от тях е относно различни строеве на китарата (имаше и тема пусната във форума по въпроса, може би тази книжка ще я допълни). Има книга за акорди и скали, няколко книги за джаз... Освен това в ляво в менюто на сайта има линкове и към други неща като уроци, прогресии, таблатури... Линк за който иска да погледне тук. Цитирай
AlFiA Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Въобще нищо не е безплатно, какво като пише... От този линк, най-добре да се прехвърлиш на това място, където под книжките цъкаш линковете под надписа "More Great Freebies" http://www.angelfire.com/fl4/moneychords/freebies.html Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Ми то под всяка книжка има линк [Download your copy here], който като се цъкне и се появява pdf-a...очевидно безплатно Цитирай
AlFiA Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Да бе да... дръпнах пълния сборник на песните на Битълс, опитах се да го отворя докато не се проклех... :wall: Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 Ами при мен всичко си е наред. Цитирай
nip Отговорено Ноември 15, 2006 Автор Отговорено Ноември 15, 2006 Въобще нищо не е безплатно, какво като пише... Не съм проверявал дали всички връзки са ок 1 по 1. Конкретно с "Бийтълс" проблемът е, че връзката е към уебсайта OLGA = The Online Guitar Archive, който към момента е недостъпен заради изясняване на правни въпроси относно права върху песни публикувани на сайта и т.н. (положението е аналогично и с mysongbook.com, а предполагам има и други подобни уебсайтове, които принципно са легални и са под запор). Повечето от другите връзки са директно към .pdf, .zip и т.н. файлове и си работят. Цитирай
Recommended Posts