DetermIneD Публикувано Юли 15, 2014 Публикувано Юли 15, 2014 Ето едно съвсем прясно видео на нашата група. Първи опит ни е, така че не бъдете много критични 4 Цитирай
pit_kk Отговорено Юли 15, 2014 Отговорено Юли 15, 2014 здр. няма и нужда. супер е песента. мелодичния глас съчетан с тежките китари звучи мн яко. браво 1 Цитирай
cezarov Отговорено Юли 19, 2014 Отговорено Юли 19, 2014 Много добро парче и страхотен звънлив глас на певицата ви!! Цитирай
Demiurg Отговорено Август 1, 2014 Отговорено Август 1, 2014 (Редактирано) Ти крещящи високи правят слушането невъзможно ! Особено, ако е за удоволствие ! Направо пробиват слушалки и топят ушна кал, което не е комплимент. Иначе парчето е хубаво - и като композиране, и като изпълнение. Клипа също. Просто тоя звук е ужасен - особено в началото темата на 0:15 ! Редактирано Август 1, 2014 от Demiurg Цитирай
anomandrus Отговорено Август 5, 2014 Отговорено Август 5, 2014 Парчето е приятно! Клипа е доста добър като изключим късите гащи на басиста (ама той и нашият барабанист ги твори такива). Допада ми! За звука мнението по-горе е факт, въпреки че на слушалките в офиса не ми се струва фрапантно. Барабанчето не ми допада, но пък моето мнение не е много релевантно, предвид факта, че ми харесва барабанчето на St. Anger Поздрави, успех и само нагоре! Цитирай
DetermIneD Отговорено Август 6, 2014 Автор Отговорено Август 6, 2014 Благодаря на всички за мненията. За негативните също. Звука наистина не е най-доброто на което сме способни, но за домашен запис и моите скромни миксиращи умения смятам, че е добро начало. Следващите неща ще са доста по-добри За гащите на басиста - без коментар Той си е чешит. Барабаните са дигитални, както всички са разбрали, така, че и там ще има градация. Благодаря отново. Наздраве ! Цитирай
Demiurg Отговорено Август 12, 2014 Отговорено Август 12, 2014 но за домашен запис и моите скромни миксиращи умения смятам, че е добро начало. Е това що не го каза от самото начало, да не излизам хейтър ! От друга страна - дали сте си зор да запишете клип, що не дадохте на някой да барне и звука ? Цитирай
Recommended Posts