Fenix Публикувано Февруари 6, 2005 Публикувано Февруари 6, 2005 (Редактирано) Аре форумци, китаристчета (и китаристки)! Ето ви една китарка, малко за размисъл. Специално може да се загледате в 4те ключа на китарта отдолу. Редактирано Февруари 6, 2005 от AXE Цитирай
Burton Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Абе и аз от известно време се чудя защо аджеба са тия задни ключове :think: Ето тук друг пример: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=913&st=105 За конкретния случай какво да кажа - голяма красота /особено тоя Crimson swirl направо ми стопля сърцето :inlove: /...но аз лично не виждам как ще се свири на това чудо /обърнатия гриф става дума/...освен да си я обръщаш като ти омръзне от едната страна Да живее CUSTOM SHOP! Цитирай
TONY Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Michael Angelo - той е спеца по тия китарки свири се легато едновременно на 2 та грифа само за ултра манияци ninja китаристи Цитирай
TONY Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 и задните ключове най вероятно са нещо кото Ди дропа на Ван Хален да можеш да си настройваш втория гриф на различни отворени акорди - на него ритъм - а на другия сола но може и да греша Цитирай
AXE Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Китарите на Майкъл Анжело са под ъгъл 45 и са доста по различни. Цитирай
metalmaniak Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Сефте виждам китара с 10 струни. 4-те ключа са за някакви дублиращи струни, ама... :wall: Цитирай
Burton Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Мдам, прав си...верно са 10 май... :wow: абе на който са му я направили - да му е честита и със здраве да си врътка всичките ключове Пък ние тук ще продължаваме да се кьорим в снимката Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Супер! Мога да си я връткам докато свиря!!!!!!! :green: Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Сефте виждам китара с 10 струни. 4-те ключа са за някакви дублиращи струни, ама... :wall: Абе и ние с АХЕ се дзверихме доста преди да я постна тука. Ако се загледате ще видите че въпросните четири струни влизат в главата на грифа, точно както другите (обратните) влизат в тялото. През едни дупчици. пред ключовете! миниатюрни, четирки Цитирай
Bassko Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Вместо да направят едната глава с 6 а другата с 10 ключа са сложили четерите допълнителни отзад. Само, не знам къде се захващат тия струни...на главата ли кво ли :think: също и от къде на къде само първите четири струни да са двойни Представете си т'ва чудо да беше с флйт-роуз! Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Вместо да направят едната глава с 6 а другата с 10 ключа са сложили четерите допълнителни отзад. Само, не знам къде се захващат тия струни...на главата ли кво ли :think: също и от къде на къде само първите четири струни да са двойниПредставете си т'ва чудо да беше с флйт-роуз! Струните са neck-through. Те са си накрая с топчета и си се задържат топчетата отдолу на главата точно както другите 6 се задържат отдолу на тялото. Горната е с флойд Цитирай
Bassko Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Горната е с флойд Е много ясно че говорех за долната Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Абе правят ли се такива китари?!?!? Аз такава мога да направя ама ан PhotoShop Цитирай
Recommended Posts