toshevski Публикувано Февруари 5, 2005 Публикувано Февруари 5, 2005 1)nickname:toshevski 2)Възраст:19. В края на месеца - 20 3)Образование:средно(ЕГ); В момента- судентствам 4)Вашият инструмент/и:Бас, Вокал, Програминг 5)Предпочитан музикален стил: Много труден въпрос, но ще се опитам. Рок, Хип-Хоп, Хард Кор, Алтернатив, Джаз, Ска и др. 6)Вашият вдъхновител:Хиляди са, но основното (общото) при тях са големите постижения. 7)Досегашни реализирани проекти: Свирил съм в една дузина банди, композирал съм музика за анимационен филм, правил съм собствени неща и др. 8)Странични интереси:Тонрежисура, композиция, доста неща свързани с музиката, спортни автомобили и др. 9)В кратце(или с две думи за вас самите):6,0 л.; 400 к.с....шегувам се... Това, което мога да кажа за себе си е, че съм бая зает и малко време ми остава да се занимавам с най-якото нещо- музика. Щом остане малко- веднага. Иначе т'ва не е форум за запознанства и според мен е достатъчно описанието. Тук съм за да си бъдем полезни и да се крепим за нещото, на което малко хора обръщат внимание в БГ и за което родителите казват крилати фрази от рода на "Музикант къща не храни..." и "Остави музиката! Не порасна ли?" и др. такива глупости. Та т'ва е и напред с музиката! Цитирай
IvanDTr Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Добре дошъл! И за много ти постване! Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Тук съм за да си бъдем полезни и да се крепим за нещото, на което малко хора обръщат внимание в БГ и за което родителите казват крилати фрази от рода на "Музикант къща не храни..." и "Остави музиката! Не порасна ли?" и др. такива глупости. Та т'ва е и напред с музиката! А така!!!! На мене даскалките като ми кажат "музикант къща не храни" и аз обикновено отговарям с "а... как беше... който не може нищо става или критик или учител?..." А да си добре дошъл Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Добре дошъл , понякога прекалявам с майтапите , но надявам се няма да се сърдиш ако някъде в твой топик постна нещо което не е на место.Така или иначе и аз пиша тук от огрома любов към музиката ) и понякога съм сериозен ...... Цитирай
Recommended Posts