umraz176 Отговорено Юли 2, 2014 Автор Отговорено Юли 2, 2014 Благодаря много за предложението,но май вече нямам нужда от помощ... Ето го доказателството... http://dox.bg/files/dw?a=41655700dd Направих този запис половин час...Без никакво разпяване (естествено) И май не стана никак зле...Гласа ми вече е доста,наистиан доста по-добре..Да не кажа,че се е оправил...Всичко дължа май на лекарството Тантум Верде. Взех си го преди5-6 дни без абс никаква надежда, но...Чудото се случи...Използвах и спрея и таблетките и така...Лошото е,че вече няма никъв смисъл от това,че гласа ми се върна щото...Изпуснах академията..По-точно си подадох документите но няма вече когато да отида да репетирам с пиано за изпита... Както и да е.Просто исках да кажа,че вече нямам нужда от помощ..Но благодаря отново за предложението.. Цитирай
umraz176 Отговорено Юли 8, 2014 Автор Отговорено Юли 8, 2014 Уффф...Всяко чудо за 3 дни....Моля,помагайте пак...хахах....Ходих на изпита...Мисля,че се справих....Горе-долу...Лошото е че като се прибрах...Пак си бях втълпил,че нищо не може да ми повреди гласа и...Пак пях....Известно време..хахахахах На края...Ето го резултата... http://dox.bg/files/dw?a=8de43ba9ce (((( Щом съм така при говорене,сами си правете изводите как съм в пеенето....Отново моля да ми дадете съвети...Според вас възможно ли е да е от мутацията?Защото смятам,че още се променя гласа ми... Очаквам коментарите ви..Благодаря предварително на всички,които ше дадат някакъв съвет. Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 11, 2014 Отговорено Юли 11, 2014 Не можеш да си позволиш да пееш без разпяване! Можеш сериозно да си навредиш, ако не промениш навиците си. Беше написал, че си на 18 и имайки предвид, че всеки гласов апарат се развива с различно темпо - вероятно е гласът ти да е нестабилен заради мутацията. Така или иначе не си правиш никаква услуга като натоварваш гласните си връзки. Чух и двата записа. Моето мнение е, че трябва да си наложиш сериозно отношение, ако искаш да нямаш по-нататъшни проблеми. -Разпявай се преди пеене; -Трябва да работиш с педагог, за да изградиш правилни певчески навици и да не се нараниш.. Успех! Лили Цитирай
umraz176 Отговорено Юли 11, 2014 Автор Отговорено Юли 11, 2014 Благодаря много за съвета...В крайна сметка съм приет в академията и ...Надявам се там вече да се науча как да не си вредя... 1 Цитирай
Caruso Отговорено Юли 22, 2014 Отговорено Юли 22, 2014 Приятелю, всичко, което си изписал говори за тотална неграмотност и безхаберие... Какво правиш и ти не знаеш... Не можах да чуя записите, защото ги няма, но от това, което пишеш ми става ясно... Факта, че са те приели в академията е поредния пирон в ковчега и. Там никои няма да се занимава с теб да те учи на А и Б, а и мисля, че повечето са специалисти по затриване на гласове. Та ако искаш да пееш вземи се ограмоти, намери кой да те насочва и мисли какво правиш!!! Цитирай
Recommended Posts