Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

:D на мен ми хареса и даже виждам и в началото влияние като на Пърл Джем

или само така си мисля :D

като цяло ми харесва много, защото е непринудено !!! :D

Отговорено

Радвам се, за мненията!

Geo, ще си призная, че това не ми е стил, просто китариста не дойде на една репетиция и композирахме без него :( , като хванах бутилката от мастика, пренастроих инструмента и айде-е-е-е (...) по струните... После търсихме, доста време, друг китарист, който да може да изсвири нещо върху този бас <_<. Стилът е на Mark Sandman :D Радвам се, че те е забирило, а за неритмичността си прав - аз заради това минах на ей такова, че там по-върви...

Роко,нали знаеш, че с тази група всичко беше "натурално", съответно и музиката някак си ставаше такава, за мое притеснение :think:

4yna, няма Пълр Джем бе :angry: . Чуй Morphine, AC/DC, The Doors, Rolling Stones... Може би Пърл Джем са взели по нещо от някои от изредените групи, А? :think:

Отговорено

Сладкото на леля Пърл кърти мифки и бордюри..,нема такива уроди,естествено и те са повлияни от нечие творчество..

Специално тва парче е под облъчването на Морфин (и некоя друга бира :green: ),ма требваше да пуснеш по-бавния вариант. :rolleyes::D

Отговорено

Много приятно ехо от Морфин, а с РнР частите става еклектично, казано дипломатично :angry: Има настроение и това е най-важното.

Отговорено
Да не би да онемяхте от невероятната комбинация между Morphine,  AC/DC и още нещо :greenangel:

това ме заинтригува сега ще го преслушам

Ако си го преслушал, що не кажеш нещо?