4yna Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 на мен ми хареса и даже виждам и в началото влияние като на Пърл Джем или само така си мисля като цяло ми харесва много, защото е непринудено !!! Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 а ве тия сите са пълджемомразци, Пърл Джем - размазващо :wall: :wall: :wall: :wall: Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 29, 2006 Автор Отговорено Октомври 29, 2006 Радвам се, за мненията! Geo, ще си призная, че това не ми е стил, просто китариста не дойде на една репетиция и композирахме без него , като хванах бутилката от мастика, пренастроих инструмента и айде-е-е-е (...) по струните... После търсихме, доста време, друг китарист, който да може да изсвири нещо върху този бас . Стилът е на Mark Sandman Радвам се, че те е забирило, а за неритмичността си прав - аз заради това минах на ей такова, че там по-върви... Роко,нали знаеш, че с тази група всичко беше "натурално", съответно и музиката някак си ставаше такава, за мое притеснение :think: 4yna, няма Пълр Джем бе . Чуй Morphine, AC/DC, The Doors, Rolling Stones... Може би Пърл Джем са взели по нещо от някои от изредените групи, А? :think: Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Сладкото на леля Пърл кърти мифки и бордюри..,нема такива уроди,естествено и те са повлияни от нечие творчество.. Специално тва парче е под облъчването на Морфин (и некоя друга бира :green: ),ма требваше да пуснеш по-бавния вариант. Цитирай
badhabittt Отговорено Октомври 29, 2006 Отговорено Октомври 29, 2006 Да не би да онемяхте от невероятната комбинация между Morphine, AC/DC и още нещо това ме заинтригува сега ще го преслушам Цитирай
ronia Отговорено Октомври 30, 2006 Отговорено Октомври 30, 2006 Много приятно ехо от Морфин, а с РнР частите става еклектично, казано дипломатично Има настроение и това е най-важното. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 30, 2006 Автор Отговорено Октомври 30, 2006 Да не би да онемяхте от невероятната комбинация между Morphine, AC/DC и още нещо това ме заинтригува сега ще го преслушам Ако си го преслушал, що не кажеш нещо? Цитирай
Recommended Posts