s.y.n.t.h Публикувано Октомври 20, 2006 Публикувано Октомври 20, 2006 Този път друг проблем-при натискане на клавиш от хардуерния синтезатор,звука от компютъра идва със закъснение от секунда и повече,та въпроса ми е каква може да е причината?Засега предполагам че е от звуковата карта( C MEDIA-от по 10-15$,а другата е на CREATIVE SOUNDBLASTER PCI 128,ама нещо не и работи гейм порта),понеже компютъра е доста бърз и добър-процесор 2.13GHz двуядрен CONROE,1GB RAM и т.н.Дали ако си взема CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE 5.1 ще се оправят нещата?Някой ако знае нещо да пише.Мерси! Цитирай
Topsun Отговорено Октомври 20, 2006 Отговорено Октомври 20, 2006 Пробвай първо да си нагласиш латенсията на 3-5 милисекунди някъде.Мойта съм си я направил на толкова и се свири горе-долу без да усещаш закъснението. Цитирай
dany Отговорено Октомври 20, 2006 Отговорено Октомври 20, 2006 Трябва ти ASIO драйвер. Повече подробности тук. Цитирай
Zmejcho Отговорено Октомври 20, 2006 Отговорено Октомври 20, 2006 а от компютъра с кое вадиш звук?? от звуците на самата карта или от софтуерен синт???? Цитирай
s.y.n.t.h Отговорено Октомври 20, 2006 Автор Отговорено Октомври 20, 2006 От софтуерния синтезатор. Цитирай
Rumenman Отговорено Ноември 4, 2006 Отговорено Ноември 4, 2006 Мога да предложа един временнен вариант докато си вземеш по добра звукова карта.Ползвай soundFonta на твоята платка, като си асоциираш звуци близки до тези които искаш да ползваш на софтуерния синтезатор.След като си запишеш всички тракове вече назначи "истинските" звуци.Из нета ще намериш SF2 по 128Mb и нагоре които не звучат чак толкова зле. Цитирай
petiok Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Как става тая работа - да звучат SF2 -защото като ги свиря чрез клавиатурата звучат а като пусна записа - звучи от картата... Цитирай
rusnaka Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Най добре - взимаш си какво да е Creative Audigy на старо, пъхаш го и си слагаш ASIO4ALL - после това ASIO го настройваш на минимум и няма да усещаш почти никакво закъснение - да не кажа никакво... Цитирай
roland_R Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Пробвай първо да си нагласиш латенсията на 3-5 милисекунди някъде.Мойта съм си я направил на толкова и се свири горе-долу без да усещаш закъснението. A ot lade da q namalq tqzi letencia az sy66to imam tozi problem i mnogo iskam da se spravq s nego.... .mersi predvaritelno Цитирай
roland_R Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Пробвай първо да си нагласиш латенсията на 3-5 милисекунди някъде.Мойта съм си я направил на толкова и се свири горе-долу без да усещаш закъснението. A ot lade da q namalq tqzi letencia az sy66to imam tozi problem i mnogo iskam da se spravq s nego.... .mersi predvaritelno А от каде мога да си намаля летенцията......... Цитирай
Recommended Posts