drumvarna Отговорено Август 29, 2006 Отговорено Август 29, 2006 ето още едно клипче за трик4ета с палките!! наслаждавайте се!!! Цитирай
BODOM4o Отговорено Септември 14, 2006 Отговорено Септември 14, 2006 тъй като в момента нямам възможност да свиря се занимавам с усъвършенстването на триковете с палки. онзи ден си измислих друк трик палката се върти само около показалеца напред като си помагате с палеца за да направите следващите обороти нищо не разбрахте но скоро ще запиша малко видео и ще видите много е ефектно Цитирай
NeonGod Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 абе за въртене на палки гледаи концерта на Godsmack ония хаиван бате Шанън какви ги вурши докато свири а и повреме на свирене за кво става въпрос .размазване и много ефектно.при парвия опит даоро във къщи да свиря кат него ако ти кажа как се изпрах във ухото 3 дена сичко ми биеше на тревога :stop: .таиче сокротце соблаго.нали знаеш човек се учи до като е жив Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Аз пък палките ги въртя от преди да се науча да свиря на барабани. . Секви циркаджийски простотии прая Просто момичетата мноо се кефят на таквис работи Цитирай
necrony Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 (Редактирано) ^^свириш за да те вземат в цирка или за да те хареса момиче? аз първо ще науча една две школи на Били Кобъм, пък после ако имам време може и да си поиграя, айде със здраве момци Редактирано Октомври 13, 2007 от necrony Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 ади ся ти като че ли не си зарибявал някоя жена с тия барабани Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Тва е добро Цитирай
Recommended Posts