Свилен Бас Публикувано Октомври 19, 2006 Публикувано Октомври 19, 2006 (Редактирано) Предлагам шаблоните за пускане на обяви за покупко-продажба, както и тези за търсене на музиканти да станат задължителни! Който чете редовно тези теми знае защо. Май това трябваше да е анкета, но и така, смятам, ще бъде достатъчно ясно Редактирано Октомври 19, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
hypermusic Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 (Редактирано) -а така. Редактирано Октомври 19, 2006 от hypermusic Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 За жалост, както го говорихме при първата тема за тези шаблони просто това няма как да се направи. Задължението да се ползва нещо такова не може да се въведе в този форум, просто поради причината, че това ще доведе до ужасно много работа за модераторите и превръщането им в пъдари. И аз бих искал да стане задължително, защото ще стане много подреденичко в този раздел, но за жалост май няма да го бъде. Почти не гледам теми, които са без какъвто и да е порядък, което ми пести нервите, защото да си призная това много ме напряга(има регламентирани правила все пак!)! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 20, 2006 Автор Отговорено Октомври 20, 2006 (Редактирано) Задължението да се ползва нещо такова не може да се въведе в този форум, просто поради причината, че това ще доведе до ужасно много работа за модераторите и превръщането им в пъдари.Ей, май си прав - не бях помислил за това :think: Но все пак е неприятно когато някой иска нещо и чак след десетия въпрос на съфорумец, се разбира какво, а след още толкова, евентуално и как... Да не говорим за случаите когато някой предлага нещо, но щял да каже какво само на попиталите го , може би Редактирано Октомври 20, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Recommended Posts