posveteniat Публикувано Май 6, 2014 Публикувано Май 6, 2014 Здравейте! Ето снимка, вижте http://www.img-share.eu/image_view/Bez-ime_jpgNdaELcs.jpg.html Китарата е нова, с една година гаранция, от интернет от някакъв Софийски музикален магазин е. Марката е кариер. Приоритет при избора е цената. + това е от интернет (не знам дали е опасно да се пазарува през нета особено китара). Не знам, но аз мисля, че за тия пари значи не е кой знае какво. но нямам повече, пък ми трябва някакъв подобен комплект. Моля, кажете какво мислите. Благодаря на всички за помощта! Цитирай
TONY Отговорено Май 7, 2014 Отговорено Май 7, 2014 Все едно да си купиш обувки за 5-10 лева. Пълен китайки боклук изкарват до месец и са за хора, които са на ръба на оцеляването. На пазара има обувки и за 40, 50, 60 лева, изкарват по сезон-два. Има и за над 100, евентуално може да караш с тях и години. Примера за обувките е, за да ти стане нагледно ясно. Ако имаш търпение и възможност посъбери още пари и помисли за купуване на китара втора ръка от базара или олх, ако имаш приятел за консултант или просто гледай рейтинг на продавачите. 2 Цитирай
Icarus Отговорено Май 7, 2014 Отговорено Май 7, 2014 ^Зависи, аз карам от години с кецове за по под десет кинта, изкарват ми по сезон, като при сухо време се мотая само с тях. Конвърските за по 150 се късат за два-три. Ако извадиш късмет. Посветеният, вземай смело какво ти видят очите, и се учи. Иначе има и една много пространна тема, която е ама най-отгоре в раздела, там Върбанов си е счупил пръстите да пише, пише, пише, ако имаше и кой да чете... 3 Цитирай
Recommended Posts