dubzero Публикувано Април 28, 2014 Публикувано Април 28, 2014 Здравейте! Преди да започна искам да кажа, че не се занимавам с пеене и не мисля, че мога да пея. Любопитството ми ме изяжда от вътре и реших да се обърна към вас. Въпросът ми е следният: Може ли, човек който не може да пее хубаво (долу-горе лошото ми се получава) да може да крещи (става дума за growl, scream)? Просто това си го поставих, като някаква цел и искам да я достигна. Не искам да мога да крещя по цели песни, а просто един "вик" за по 3-4 секунди. Главно се уча в нета, когато ми доскучае, но не съм много, много наясно с нещата. Ако има някой, който е способен на това, моля да даде някакво съветче или да сподели нещо. Благодаря, предварително!!! Цитирай
legop4o Отговорено Април 28, 2014 Отговорено Април 28, 2014 Всеки може да крещи, почти нищо общо с пеенето няма. За да го правиш без да се повредиш, обаче, трябва наистина да внимаваш, а за да звучи плътно и "мъжествено" ще ти е нужна бая практика... Цитирай
spd7693 Отговорено Април 28, 2014 Отговорено Април 28, 2014 Ако става въпрос за беквокали, нямаш никакви праблеми, братче. Ама ако ще ставаш гроул/ скрийм вокалист бая трябва да тренираш. Цитирай
Recommended Posts